ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεαρή έπεσε σε φρεάτιο και έμεινε λιπόθυμη σε πάρτι στο ΑΠΘ

Μια νεαρή κοπέλα έπεσε σε φρεάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ και έμεινε αναίσθητη για αρκετή ώρα. Φαίνεται πως διασκέδαζε σε πάρτι που γινόταν στο σημείο. 
Θεσσαλονίκη: Νεαρή έπεσε σε φρεάτιο και έμεινε λιπόθυμη σε πάρτι στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Μια νεαρή κοπέλα έπεσε σε φρεάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ και έμεινε αναίσθητη για αρκετή ώρα. Φαίνεται πως διασκέδαζε σε πάρτι που γινόταν στο σημείο. 

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στη Θεσσαλονίκη. Νεαρή κοπέλα έπεσε σε φρεάτιο και έμεινε λιπόθυμη σε ολονύχτιο πάρτι που διεξαγόταν στο σημείο.

Ειδικότερα, μία 19χρονη κοπέλα έπεσε σε φρεάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής και παρέμεινε εκεί αναίσθητη για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η νεαρή διασκέδαζε με την παρέα της στο ολονύχτιο πάρτι που διεξαγόταν σε υπαίθριο χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Όταν η παρέα της αντιλήφθηκε την απουσία της ζήτησε την βοήθεια των υπαλλήλων ασφαλείας του ΑΠΘ.

Εντοπίστηκε λιπόθυμη στο φρεάτιο όπου είχε πέσει. Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Είναι η πολλοστή φορά που κάποιος ο οποίος παραβρέθηκε σε πάρτι του ΑΠΘ κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πηγή: Thestival

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε;

Euro 2020: Τα γυρνάει η UEFA! Η απόφαση για το περιβραχιόνιο του Νόιερ

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Η «πεθερά» Μαρέβα τη στηρίζει χρόνια;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Νεαρή έπεσε σε φρεάτιο και έμεινε λιπόθυμη σε πάρτι στο ΑΠΘ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.