ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα απαγωγής 16χρονης – Συνελήφθη 56χρονος

Στην Θεσσαλονίκη συνελήφθη 55χρονος, που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητο του μια 16χρονη.
Θεσσαλονίκη: Απόπειρα απαγωγής 16χρονης – Συνελήφθη 56χρονος

Στην Θεσσαλονίκη συνελήφθη 55χρονος, που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητο του μια 16χρονη.

Θεσσαλονίκη: Στην Θεσσαλονίκη η αστυνομία συνέλαβε 55χρονο, που κατηγορείται πως προσπάθησε να βάλει, 16χρονη μαθήτρια στο αυτοκίνητο του, στις Συκιές.

Ο ίδιος άνθρωπος όπως προέκυψε από την έρευνα που διεξήχθη, φαίνεται πως στις αρχές Μαΐου, είχε προσεγγίσει τότε δύο 20χρονες και τις παρενόχλησε σεξουαλικά, στην περιοχή των Πεύκων.

Οι άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών σύμφωνα με το Thestival, αξιοποίησαν το οπτικοακουστικά υλικό που είχαν στην διάθεση τους και έφτασαν στα ίχνη του.

Η 16χρονη το πρωί της Δευτέρας, πήρε το λεωφορείο για να μεταβεί από το σπίτι της στο σχολείο. Πιο συγκεκριμένα στο Επαγγελματικό Λύκειο Νεάπολης, όπου είναι μαθήτρια της Α` Λυκείου.

Επειδή δεν πρόλαβε την γραμμή 18, που χρησιμοποιεί συνήθως, αυτή την φορά επέλεξε το 28. Έτσι κατέβηκε στην στάση «Κόκορα», στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Συκεών, η οποία είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στο σχολείο τής.

Στην συνέχεια ρώτησε ένα μεσήλικα, σε ένα καφέ της περιοχής, πως μπορεί από εκεί να πάει στο προορισμό της και αυτός της πρότεινε να την πάει με το αμάξι του. Η ίδια αρνήθηκε αλλά ο άντρας επέμενε και της είπε πως είναι ωραία κοπέλα.

Έτσι έφυγε και δεν συνέχισε την συζήτηση. Όταν όμως μπήκε σε ένα στενό, κατάλαβε πως ο ίδιος άντρας την ακολουθούσε με το αυτοκίνητο του. Την πλησίασε και φαίνεται να της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου».

Αυτή τρόμαξε και επέστρεψε στο καφέ, που τον είχε δει και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της. Ο τελευταίος μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου έκανε μήνυση κατά αγνώστου για ότι συνέβη νωρίτερα.

Έτσι και στην συνέχεια έτρεξε και η όλη διαδικασία, με την σύλληψη του 55χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραφήνα: Έτσι παρενόχλησε ο 45χρονος τη 13χρονη!

Τηλεθέαση 1/6: Τιτανομαχία για τρεις! Ποιος άντεξε στην κορυφή – MasterChef, Survivor ή Άγριες Μέλισσες;

ΠΑΟΚ: «Θέλει να αγοράσει τον Μπάμπα – Αποφασίζει ο Λουτσέσκου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Απόπειρα απαγωγής 16χρονης – Συνελήφθη 56χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.