ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκροί δύο τουρίστες σε πάρκινγκ βίλας

Νεκροί σε αυτοκίνητο φέρεται να εντοπίστηκαν δύο τουρίστες στην Κέρκυρα, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση. Συναγερμός έχει σημάνει στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Χαλικούνα, όπου εντοπίστηκαν νεκροί δύο τουρίστες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεχριές: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Εντολή εκκένωσης για οικισμό και κατασκήνωση Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το...
Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκροί δύο τουρίστες σε πάρκινγκ βίλας

Νεκροί σε αυτοκίνητο φέρεται να εντοπίστηκαν δύο τουρίστες στην Κέρκυρα, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Χαλικούνα, όπου εντοπίστηκαν νεκροί δύο τουρίστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεχριές: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Εντολή εκκένωσης για οικισμό και κατασκήνωση

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το corfutvnews.gr, η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που έχει ξεκινήσει έρευνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο σε πάρκινγκ βίλας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκροί δύο τουρίστες σε πάρκινγκ βίλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.