ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρόμβωση γυναίκας στη Θήβα, μετά απο εμβόλιο της Johnson & Johnson;

Έντονος προβληματισμός στη Θήβα, όπου μία γυναίκα έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Θρόμβωση γυναίκας στη Θήβα, μετά απο εμβόλιο της Johnson & Johnson;

Έντονος προβληματισμός στη Θήβα, όπου μία γυναίκα έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία 48χρονη γυναίκας από τη Θήβα που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο του κορονοϊού της Johnson & Johnson.

Συγκεκριμένα, η αδερφή της άτυχης γυναίκας μίλησε στο Mega και είπε:

«Η αδερφή μου στις 10 Μαΐου έκανε το εμβόλιο της Johnson, στις 17 εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας όπου διαπιστώνεται γαστρεντερίτιδα. Στις 20 (σ.σ. του μήνα) αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει θρόμβωση και μπαίνει στον Ευαγγελισμό όταν διαπιστώνεται θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εξελικτικά εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό και το στομάχι.

Μετά από 17 ώρες μπήκε στην εντατική. Μου ανακοίνωσαν ότι η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή. Τώρα η κατάσταση της υγείας της κρίνεται δυνητικά επικίνδυνη με μικρά σημάδια βελτίωση. Είναι 48 ετών με κινητικό πρόβλημα, αλλά εξετάσεις μικρού παιδιού».

Για την κατάσταση της μάλιστα μίλησε και ο καθηγητής Εντατικολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος:

«Ένας άνθρωπος με μειωμένη κινητικότητα, είναι βασικός υποψήφιος για να κάνει θρομβώσεις. Όλοι οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα έχουν αυξημένο κίνδυνο θρομβώσεων. Αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί ανεξαρτήτως εμβολίου. Από την εμπειρία παγκοσμίως που είναι 110 εκ. δόσεις εμβολίου και 400 περιστατικά δεν έχουν υπάρξει συγκεκριμένοι παράγοντες κινδύνου».

Διαβάστε επίσης:

AstraZeneca: Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που εμφάνισε θρόμβωση

Eurovision: Το μήνυμα του Ιταλού νικητή στους Έλληνες!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Έκκληση για αναβολή μετά το 4ο κύμα πανδημίας στην Οσάκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρόμβωση γυναίκας στη Θήβα, μετά απο εμβόλιο της Johnson & Johnson;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.