ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους – Ανοίγει η πλατφόρμα

Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»!
Τουρισμός για όλους – Ανοίγει η πλατφόρμα

Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»!

Τουρισμός: Από τις 14 Μαΐου ο τουρισμός είναι και πάλι ανοιχτός με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» από το Υπουργείο Τουρισμού να ετοιμάζεται να ανοίξει εντός της εβδομάδας την ειδική πλατφόρμα, μοιράζοντας επιταγές σε 100.000 νέους δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους στο www.tourism4all.gov.gr, ενώ όσοι έλαβαν πέρυσι voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31/12/2021.

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση, ενώ μοναδικό κριτήριο είναι το εισόδημα των δικαιούχων.

Συγκεκριμένα, οι άγαμοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, οι έγγαμοι χωρίς παιδιά έως 28.000 ευρώ, ενώ ισχύει προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Η επιδότηση αφορά σε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις, και μπορεί να φτάσει και το 100%, με ανώτερο όριο τα 40 ευρώ ανά ημέρα, το άτομο.

Ακόμα, αφορά σε 4 διανυκτερεύσεις, με επιδότηση 80% και ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα το άτομο, ενώ επιδότηση 100% μπορούν να λάβουν τα ΑμεΑ με ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα, ανά άτομο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Γερμανοί κλείνουν διακοπές στην Ελλάδα περισσότερο και από το 2019

Φορτούνης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αγωνία για τις εξετάσεις

Masterchef: Εξέλιξη βόμβα στο παιχνίδι που θα αλλάξει τα πάντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους – Ανοίγει η πλατφόρμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.