ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Πώς θα κάνετε αίτηση

Ποιοι θα πάρουν το Free Pass των 150 ευρώ για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις.
Τουρισμός για όλους: Πώς θα κάνετε αίτηση

Έπειτα από το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός, ήρθε η ώρα για το «Τουρισμός για όλους», ένα νέο πρόγραμμα ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού.

Με τις τιμές στις παραλίες να τσούζουν πιο πολύ κι από τσίμπημα μέδουσας, σίγουρα πολλοί θα ενδιαφερθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά περίπου 200.000 πολίτες οι οποίοι θα λάβουν το ψηφιακό free pass των 150 ευρώ.

Η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr αναμένεται να ανοίξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ η άυλη ψηφιακή κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον εκάστοτε δικαιούχο για τη διαμονή του σε όποιο ξενοδοχείο ή όποιο κατάλυμα επιθυμεί, για την πληρωμή τουριστικού πρακτορείου, αλλά και για την εστίαση.

Όσον αφορά τα χρονικά περιθώρια, αυτά προσδιορίζονται από τον Ιούλιο του 2022 μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Να σημειωθεί πως όσοι έχουν ακόμα στα χέρια τους της περσινές επιταγές του προγράμματος 2021-2022 θα πρέπει να τις «εξαργυρώσουν» έως τις 31 Ιουλίου 2022.

Τουρισμός για όλους: Τα εισοδηματικά κριτήρια

  • Ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ
  • Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ
  • Έγγαμοι με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ
  • Έγγαμοι με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Πώς θα κάνετε αίτηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.