ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για Όλους: Σήμερα γίνονται οι κληρώσεις – Αρχίζουν οι πληρωμές!

Σήμερα θα δουν όλοι οι δικαιούχοι τα αποτελέσματα των κληρώσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».
Τουρισμός για Όλους: Σήμερα γίνονται οι κληρώσεις – Αρχίζουν οι πληρωμές!

Λίγες ώρες απομένουν πλέον, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το «Τουρισμός για όλους», όπου 200 χιλιάδες πολίτες θα είναι οι τυχεροί.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 26 Ιουλίου, το υπουργείο Τουρισμού θα κάνει γνωστό το ποιοι θα λάβουν τα χρήματα που έχουν ανακοινωθεί.

Μιλάμε λοιπόν για το πρόγραμμα που αφορά την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα.

Το επίδομα αυτό θα δοθεί μία ψηφιακή κάρτα στην οποία θα υπάρχει το ποσό και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό τον σκοπό.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Αυτό το ποσό θα δοθεί!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρόγραμμα, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν ατομικό εισόδημα που φτάνει τα 16 χιλιάδες ευρώ ή το συνολικό τους οικογενειακό εισόδημα να μην ξεπερνάει τα 28 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα για κάθε παιδί το ποσό παίρνει προσαύξηση, ενώ όπως προείπαμε 200 χιλιάδες θα είναι οι τυχεροί που θα λάβουν τα χρήματα αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα vouchers που θα δοθούν θα έχουν αξία 150 ευρώ, ενώ όσον αφορά τα άτομα ΑμεΑ, αυτά θα λάβουν 200 ευρώ.

Οι αιτήσεις έπρεπε να έχουν γίνει μέχρι την Πέμπτη 21 Ιουλίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για Όλους: Σήμερα γίνονται οι κληρώσεις – Αρχίζουν οι πληρωμές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.