ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Τότε θα γίνει η πληρωμή του voucher

Τελευταία ημέρα σήμερα (21/7) για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους – Ποιοι και πότε παίρνουν το voucher.
Τουρισμός για όλους: Τότε θα γίνει η πληρωμή του voucher

Με τις τιμές στις παραλίες να τσούζουν πιο πολύ κι από τσίμπημα μέδουσας και με καύσωνα να έρχεται, το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους που προσφέρει δωρεάν διακοπές, φαντάζει μια μικρή… όαση.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το πώς θα κάνετε αίτηση έτσι ώστε να διεκδικήσετε μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα των 150 και 200 ευρώ, με την οποία θα μπορούν να καλύψουν μέρος των εξόδων για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Πάντως, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και οι αιτήσεις στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr/tourism4all υποβάλλονται έως απόψε (21/7) τα μεσάνυχτα.

Τουρισμός για όλους: Δικαιούχοι και ποσά – Τι ισχύει

Το πρόγραμμα, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αφορά σε 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι θα λάβουν μία ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ, έκαστος, για την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τους.

  • Ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ
  • Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ
  • Έγγαμοι με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ
  • Έγγαμοι με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ

Οι επιταγές θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν, εάν τελικά εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το voucher περισσότεροι συμμετέχοντες.

Πότε θα πάρετε το Voucher

Η τράπεζα θα βάλει τα χρήματα εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών, αφότου βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.

https://youtu.be/bYv7QB8Tsmk

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Τότε θα γίνει η πληρωμή του voucher», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.