ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτο – Ο προηγούμενος σταθμάρχης πλαστογράφησε την ώρα αποχώρησης του

Απίστευτη αποκάλυψη για την Τραγωδία στα Τέμπη - Ο προηγούμενος σταθμάρχης πλαστογράφησε την ώρα αποχώρησης του
Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτο – Ο προηγούμενος σταθμάρχης πλαστογράφησε την ώρα αποχώρησης του

Ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο για την μοιραία βάρδια στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας και τα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο σταθμάρχης, αντιμέτωπος με τις ευθύνες του ενώπιον της δικαιοσύνης, έρχεται και ο προηγούμενος σταθμάρχης που φέρεται να πλαστογράφησε την ώρα αποχώρησης του!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κανάλι του ΣΚΑΪ, και ο προηγούμενος σταθμάρχης αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τον 59χρονο συνάδελφο του, με μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τις κινήσεις του και την ανεξήγητη αλλαγή ώρας αποχώρησής του, να διαμορφώνει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα εξετάζει η δικαιοσύνη, φέρεται να υπάρχει διορθωτικό μπλάνκο, πάνω στο επίσημο βιβλίο παράδοσης και παραλαβής υπηρεσίας των σταθμαρχών.

Έτσι, δημιουργείται η εύλογη απορία για το ποιος ήταν αυτός που επέλεξε να αλλάξει την ώρα αποχώρησης του προηγούμενου σταθμάρχη με ένα ακόμη ερώτημα να προστίθεται στα πολλά και αναπάντητα που αφορούν εκείνη τη μοιραία νύχτα στα Τέμπη.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στο κανάλι του ΣΚΑΪ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτο – Ο προηγούμενος σταθμάρχης πλαστογράφησε την ώρα αποχώρησης του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.