ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης «κόβει», ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ράβει» (vids)

Νέα ντροπιαστική τηλεοπτική παρουσία ο Άδωνις Γεωργιάδης, «συγγνώμη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το «υπόσχομαι».
Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης «κόβει», ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ράβει» (vids)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε, μέσες άκρες, πως όλα λειτουργούσαν καλά και την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούσε συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη με μία δήλωση τόσο ντροπιαστική όσο και η τηλεοπτική παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης.

Δεν χρειάζεται κανένα Sportime και κανένας συντάκτης κειμένου να σας πει τα αυτονόητα. Τυχαία ήταν η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη το Σάββατο το πρωί στο OPEN όπου προσπάθησε να ρίξει στα μαλακά τον Κώστα Καραμανλή και να μιλήσει για «δύο Ελλάδες»; Τίποτε δεν γίνεται τυχαία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την τραγωδία στα Τέμπη να μοιάζει μεγαλύτερη. Και φυσικά δεν το έκανε μόνος του. Μία μέρα μετά, από όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται καθαρά πως πρόκειται για πολιτική γραμμή του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσυπέγραψε λίγες ώρες μετά όσο ανάφερε ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος και επικοινωνιολόγος της κυβερνητικής παράταξης το Σάββατο το πρωί.

Ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την επικοινωνιακή γραμμή που πρώτος (αλίμονο) ξεκίνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Συγγνώμη», το «έργο θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό» και στη συνέχεια πλήρης ευθυγράμμιση με όσα είπε ο ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ για τις σιδηροδρομικό έργο που πρόκειται να γίνει.

Βλέπεται πως ενώνονται τα κομμάτια του παζλ; Πόσο απλή είναι η μέθοδος της επικοινωνιακής γραμμής, Πρώτα το ανθρώπινο λάθος και ο σταθμάρχης, στη συνέχεια «η θυσία που δεν θα πάει χαμένη», έπειτα η σωστή διαχείριση, οι «δύο Ελλάδες» και το «λειτουργούσαν όλα» από Κυβερνητικά χείλη που αναφέρουν πως το έργο ήταν δρομολογημένο απλώς δεν προλάβαμε και στο τέλος έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και το «λειτουργούσαν όλα»

Σύσσωμος ο επικοινωνιακός μηχανισμός έχει εργαστεί, έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο, να στρώσει χαλί για τη «συγγνώμη» του Πρωθυπουργού και το «είμαι εδώ» για να διορθώσω τα κακώς κείμενα.

Το ρεσιτάλ υποκρισίας του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται στο τέλος. «Σταματώ. Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα, δεν θα πω τίποτε άλλο…». Ποιον κοροϊδεύει αλήθεια;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης «κόβει», ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ράβει» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…