ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Πορτοσάλτε «καταγγέλλει» το χυδαίο σόου που στήθηκε στο Μάτι

«Κρίση» αλήθειας από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ
Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Πορτοσάλτε «καταγγέλλει» το χυδαίο σόου που στήθηκε στο Μάτι

Τραγωδία στα Τέμπη: Πέφτουν οι μάσκες ακόμη και από τους πιο σκληροπυρηνικούς – πολιτικά στρατευμένους – δημοσιογράφους, μετά το συγκλονιστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε πάνω από 47 συνανθρώπους μας.

Ο λόγος αυτή της φορά για τον κ. Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ ο οποίος, μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί έκανε λόγο για χυδαίο σόου που στήθηκε μετά από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, που άφησε πίσω της 102 νεκρούς!

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε:
«Ακούγοντας αυτόν τον μικρό λόγο, αλλά γεμάτο σε περιεχόμενο, του Πρωθυπουργού, εγώ καταλαβαίνω τώρα – αλλά αυτά θα τα πούμε στην επόμενη στιγμή – πόσο χυδαίο ήταν ότι στήθηκε σόου πάνω στο Μάτι».

Απο την πλευρά της η Μαριάνα Πυργιώτη, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που είπε ο συνάδελφός της έκανε τα πάντα για να το μαζέψει…λέγοντας «πως δεν είναι ώρα για τέτοια.»

Τι συμπεραίνει κανείς από το παραπάνω video;

– Ο Άρης Πορτοσάλτε πολιτικά στρατευμένος με τη Νέα Δημοκρατία, παραδέχεται ξεκάθαρα πως στήθηκε πολιτικό και Mediako – επικοινωνιακό σόου με τους νεκρούς στο Μάτι για να χτυπηθούν ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ…

– Τώρα, με την τραγωδία στα Τέμπη η κυβέρνηση μια ανάσα πριν τις εκλογές δεν μπορεί να μαζέψει με τίποτε επικοινωνιακά αυτό που έγινε, καθώς υπάρχουν και δικές της σοβαρότατες ευθύνες

– Και τέλος…αυτό που βλέπουμε εμείς ως θεατές, είναι πως για ακόμη μια φορά, πολιτικά στρατευμένοι δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί, από όλες τις «πλευρές» προσπαθούν να αξιοποιήσουν ΑΤΑΦΟΥΣ ακόμη νεκρούς…για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Και αυτό ξεπερνά το όριο της πολιτικής καφρίλας καθώς είναι ξεκάθαρη ΥΒΡΙΣ.

Δείτε επίσης: 

Τέμπη: 250 εκατ. ευρώ σε συμβούλους – Απόλυτη αδιαφορία για τους επιβάτες

Τσιμεντένια γέφυρα κρέμονταν με ιμάντες πάνω από τις ράγες – Εικόνα που σοκάρει

Τραγωδία στα Τέμπη: Έστειλαν τα ΜΑΤ στους φίλους και συγγενείς των θυμάτων που άφηναν λουλούδια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Πορτοσάλτε «καταγγέλλει» το χυδαίο σόου που στήθηκε στο Μάτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.