ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης στη φυλακή – Ο Κώστας Καραμανλής ξανά υποψήφιος – Καταλάβατε τώρα πως παίζεται το έργο;

Ο σταθμάρχης αντιμετωπίζει κατηγορητήριο που θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ξανά υποψήφιος.
Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης στη φυλακή – Ο Κώστας Καραμανλής ξανά υποψήφιος – Καταλάβατε τώρα πως παίζεται το έργο;

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν τελείωσε με τον θάνατο, τη δολοφονία για την ακρίβεια, δεκάδων ανθρώπων. Συνεχίζεται κάθε μέρα με όσα πράττει η πολιτεία. Διότι, η διαχείριση της κρίσης και του λαϊκού αισθήματος είναι που αποτιμώνται πλέον. Τι έχουμε έξι μέρες μετά το δυστύχημα; Τον σταθμάρχη έτοιμο να μπει στη φυλακή και τον υπεύθυνο Υπουργό, Κώστα Καραμανλή. ξανά υποψήφιο.

Μία λύση θα ήταν να συνεχιστεί το εθνική πένθος επ’ αόριστον. Διότι, όσο θρηνούσαμε ως χώρα τα νέα παιδιά (και όχι μόνο) που «έφυγαν», δεν ακούγαμε κανένα μέλος της Κυβέρνησης να μιλά. Τις τελευταίες ώρες όμως τα «χτυπήματα» διαδέχονται το ένα το άλλο. Είναι απανωτά και αποδεικνύουν το ξεδιάντροπο της κυβερνητικής παράταξης σε όλο της το μεγαλείο.

Δυστυχώς οι μνήμες από την τραγωδία στο Μάτι παίζουν σε επανάληψη. Εκείνη η συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση με επικεφαλίδα το «Δεν θα κάναμε τίποτε διαφορετικό» αμέσως μετά τη Φωτιά, θυμίζει αυτό το «όλα λειτούργησαν» του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η παράσταση που είχε δώσει το βράδυ της πυρκαγιάς ο τότε Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θυμίζει πολύ εκείνη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις σκηνοθετικές οδηγίες για να φαίνεται σκυθρωπός. Η προσπάθεια των στελεχών να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τότε ο Τζανακόπουλος και τώρα ο Οικονόμου, σχεδόν ταυτόσημη.

Τραγωδία στα Τέμπη: Πιάσαμε πάτο – Ο Καραμανλής ξανά υποψήφιος

Αυτή τη φορά όμως πήγαμε ένα βήμα παραπέρα. Ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παραιτήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τη σύγκρουση των τρένων, θα είναι ξανά υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Το μέλος της Κυβέρνηση που έλεγε ντροπή από το βήμα τη Βουλής και καλούσε όσους αμφισβητήσουν την ασφάλεια των πολιτών στα τρένα να ανακαλέσου.

Ο Υπουργός που είχε κανονίσει φιέστα με παρουσία του Πρωθυπουργού για το σιδηροδρομικό έργο στη Λάρισα.

Ο υπεύθυνος που έσερνε τις προσλήψεις για να διοριστούν «γαλάζια» παιδιά!

Ο πολιτικός που στην τελετή παράδοσης του Υπουργείου είχε σκονάκια σε περίπτωση που δεχθεί κάποια ερώτηση από δημοσιογράφο που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση.

Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να πει δύο λόγια καρδιάς για τους ανθρώπους που χάθηκαν στην… βάρδιά του.

Ο Κώστας Καραμανλής, λοιπόν, που παραιτήθηκε απλώς λίγες εβδομάδες νωρίτερα από τη διάλυση της Βουλής, έβγαλε από πάνω του γρήγορα γρήγορα την καυτή πατάτα και σε ένα μήνα όχι απλά θα είναι ελεύθερος, διότι η ευθύνη του σε σχέση με τον Σταθμάρχη που θα μπει φυλακή είναι αν όχι μεγαλύτερη ίση, αλλά θα κατέβει ξανά στην πολιτική.

Κάπως έτι εξηγείται για ποιο λόγο τον μνημόνευσε θετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις τοποθετήσεις του.

Κάπως έτσι εξηγείται για ποιο λόγο έχει ξεκινήσει ο Άδωνις το «πλυντήριο» στον φίλο του Καραμανλή

Κάπως έτσι εξηγείται για ποιο λόγο μόνο Λιάγκας

@vamperakos #hellenictrain #τεμπη #ειδησεις #τρενο ♬ πρωτότυπος ήχος – Vamperakos

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης στη φυλακή – Ο Κώστας Καραμανλής ξανά υποψήφιος – Καταλάβατε τώρα πως παίζεται το έργο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…