ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Τέλος ο Άδωνις από τα κανάλια μετά τις προκλητικές δηλώσεις

Το Μέγαρο Μαξίμου τελειώνει τον Άδωνι από τα κανάλια για τα όσα είπε για την τραγωδία στα Τέμπη
Τραγωδία στα Τέμπη: Τέλος ο Άδωνις από τα κανάλια μετά τις προκλητικές δηλώσεις

Το σοκ από την τραγωδία στα Τέμπη έχει κάνει την ελληνική κοινωνία να κλαίει τα παιδιά της, όμως ο Άδωνις Γεωργίαδης συνεχίζει τον χαβά του, εκτιθέμενος με όσα λέει και κάνει κατά τη παρουσία του στα κανάλια.

Η φρίκη που προκάλεσε στο πανελλήνιο με όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Καραμανλή και τα προβλήματα στα τρένα τα όποια δεν μπορούσε να παραδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ήδη γεμάτο ποτήρι.

Τραγωδία στα Τέμπη: Τέλος ο Άδωνις από τα κανάλια μετά τις προκλητικές δηλώσεις

Ο Υπουργός ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αναλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε ένα κρεσέντο στα κανάλια, τα οποία πήρε με την σειρά προκειμένου να παίξει ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι.

Η κίνηση αυτή, φαίνεται πως έφερε αντιδράσεις από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο του απαγόρευσε να βγαίνει στην ελληνική τηλεόραση μετά τις προκλητικές δηλώσεις.

Οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούν πως τα όσα λέει ο Άδωνις σε κανάλια και ραδιόφωνα, μόνο κακό κάνουν στη Κυβέρνηση ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.

Έτσι, το μήνυμα του Μαξίμου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης ήταν ξεκάθαρο. Τέλος από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις μέχρι νεοτέρας..

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Τέλος ο Άδωνις από τα κανάλια μετά τις προκλητικές δηλώσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.