ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Λάρισα: Προβλήματα με την καρδιά του είχε ο 13χρονος που «έφυγε»

Ο 13χρονος Θωμάς, που έφυγε από την ζωή φαίνεται πως αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, όπως έγινε γνωστό.
Τραγωδία στη Λάρισα: Προβλήματα με την καρδιά του είχε ο 13χρονος που «έφυγε»

Τραγωδία στη Λάρισα: Ο 13χρονος Θωμάς, που έφυγε από την ζωή φαίνεται πως αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, όπως έγινε γνωστό.

Τραγωδία στη Λάρισα: Νέα στοιχεία αρχίζουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά τον θάνατο του 13χρονου Θωμά, που «έφυγε» από την ζωή στην Λάρισα.

Ο θάνατος του αποδίδεται σε καρδιολογικά προβλήματα. Παρόλα αυτά πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν όταν υπάρξει το πόρισμα της νεκροψίας, που διενεργήθηκε το πρωί του Σαββάτου (σήμερα), στην Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, που τονίζει πως οι πληροφορίες του, προέρχονται από το περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.

13χρονος ένιωσε αδιαθεσία, ενώ έκανε τις διακοπές του, στον Πλαταμώνα Κατερίνης, μαζί με την οικογένεια του. Αμέσως μαζί με τους δικούς του επέστρεψε στο εξοχικό τους.

Είχε δυνατούς πόνους στην κοιλιά και στην πλάτη και κατέρρευσε. Η θεία του που είναι γιατρός, προσπάθησε να τον συνεφέρει, όμως δεν τα κατάφερε.

Ήρθε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον νεαρό, στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ διασωληνώθηκε.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια των γιατρών, για να τον κρατήσουν στην ζωή, ο Θωμάς δεν τα κατάφερε και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων της λίστας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανέβηκε! Δείτε το πρώτο teaser της νέας σεζόν (vid)

Ο Αραούχο είναι παίκτης της ΑΕΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στη Λάρισα: Προβλήματα με την καρδιά του είχε ο 13χρονος που «έφυγε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.