ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Νίκαια: Καρέ καρέ το σοκαριστικό περιστατικό (vid)

H αστυνομία ψάχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, στο περιστατικό με τον θάνατο της μικρής Παναγιώτας.
Τραγωδία στη Νίκαια: Καρέ καρέ το σοκαριστικό περιστατικό (vid)

Τραγωδία στη Νίκαια: H αστυνομία ψάχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, στο περιστατικό με τον θάνατο της μικρής Παναγιώτας.

Τραγωδία στη Νίκαια: Οι αξιωματικοί της τροχαίας Κορυδαλλού έχουν αρχίσει να βλέπουν από τις κάμερες ασφαλείας το περιστατικό με τον θάνατο της μικρής Αναστασίας.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της είναι απαρηγόρητος, ενώ κρατείται ο οδηγός του φορτηγού. Οι πρώτες πληροφορίες από την κάμερα δείχνουν ένα τουριστικό λεωφορείο.

Από αυτό να κατεβαίνουν η άτυχη 7χρονη, η ξαδέρφη της και η θεία της που μόλις είχαν επιστρέψει από το μπάνιο τους στην θάλασσα.

Λίγο δευτερόλεπτα μετά φτάνει στην λεωφόρο ένα κόκκινο φορτηγό, που έχει ένα άλλο μπροστά του και δεξιά. Έτσι σταματάει με την πρόθεση να στρίψει αριστερά.

Εκείνη την στιγμή η γυναίκα προσπαθεί να διασχίσει την διάβαση βιαστικά με τα δύο κορίτσια. Κρατάει η εφτάχρονη και και πιο πίσω είναι η 12χρονη κόρη της.

Ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά και τα δύο κορίτσια βρίσκονται κάτω από τις ρόδες του κόκκινου φορτηγού. Η 7χρονη Παναγιώτα βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Η τελευταία σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή της, ενώ της έγινε επέμβαση στην λεκάνη χθες το απόγευμα.

Ο οδηγός κρατείται στο τμήμα της τροχαίας Κυρυδαλλού, ενώ από χθες στο σημείο που έγινε το τραγικό περιστατικό σπεύδουν συγγενείς και φίλοι για να αφήσουν λουλούδια και σημειώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Οριστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού

Survivor 9/7 – Έπος: Η μαμά της Μαριαλένας ανέβασε βίντεο με τον Σάκη – Τη… γύρισε την μπιφτέκα;

Σανς – Μπακς 118-108: Ο συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο ήταν απελπιστικά μόνος (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στη Νίκαια: Καρέ καρέ το σοκαριστικό περιστατικό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.