ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε 51χρονη με κορονοϊό – Έπεσε από τον 3ο όροφο νοσοκομείου

Η 51χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο από την Δευτέρα ενώ εμφάνιζε ήπια συμπτώματα της νόσου. Τελευταία φορά που εξέτασαν την γυναίκα από την Καβάλα
Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε 51χρονη με κορονοϊό – Έπεσε από τον 3ο όροφο νοσοκομείου

Μια 51χρονη θετική στον κορονοϊό έβαλε τέλος στη ζωή της, πηδώντας στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου στην Καβάλα.

Η 51χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο από την Δευτέρα ενώ εμφάνιζε ήπια συμπτώματα της νόσου. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τελευταία φορά που εξέτασαν την γυναίκα από την Καβάλα ήταν χθες στις 12:00 και η κατάστασή της ήταν ελεγχόμενη ενώ και η οξυγόνωσή της ήταν καλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Θα στέλνουν όσους νοσούν σε Αθήνα και Θεσσαλία!

Η γυναίκα έπεσε στο κενός στις 4 τα ξημερώματα βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα στο νοσοκομείο για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε 51χρονη με κορονοϊό – Έπεσε από τον 3ο όροφο νοσοκομείου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.