ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Σάλος με τα όσα έγιναν με την ειδικευόμενη γιατρό και τον νοσηλευτή

Χαμός έχει προκληθεί στα Τρίκαλα, με την ροζ ιστορία που ήρθε στην επιφάνεια για τον νοσηλευτή και την ειδικευόμενη γιατρό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Espresso, οι δυο τους επιδίδονταν σε θυελλώδεις ερωτικές περιπτύξεις δίπλα στον χώρο που νοσηλεύονται οι κρατούμενοι ασθενείς και μάλιστα ακούστηκαν σε όλο το νοσοκομείο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για...
Τρίκαλα: Σάλος με τα όσα έγιναν με την ειδικευόμενη γιατρό και τον νοσηλευτή

Χαμός έχει προκληθεί στα Τρίκαλα, με την ροζ ιστορία που ήρθε στην επιφάνεια για τον νοσηλευτή και την ειδικευόμενη γιατρό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Espresso, οι δυο τους επιδίδονταν σε θυελλώδεις ερωτικές περιπτύξεις δίπλα στον χώρο που νοσηλεύονται οι κρατούμενοι ασθενείς και μάλιστα ακούστηκαν σε όλο το νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός

Η φασαρία ήταν αρκετή και έτσι μερικοί πίστεψαν πως οι κρατούμενοι προσπαθούσαν να αποδράσουν και γι’αυτό ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Έτσι, πιάστηκε το παράνομο ζευγάρι, ενώ άμεσα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστα Γρηγορίου, για να διαπιστωθεί αν είναι απολύτως αληθή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα: Σάλος με τα όσα έγιναν με την ειδικευόμενη γιατρό και τον νοσηλευτή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.