ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριπλά εμβολιασμένος συνεργάτης μετέδωσε τον ιό στον Γιώργο Τράγκα!

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, αποκάλυψε πως ο γνωστός δημοσιογράφος κόλλησε τον ιό από έναν τριπλά εμβολιασμένο συνεργάτη του στο ραδιόφωνο.
Τριπλά εμβολιασμένος συνεργάτης μετέδωσε τον ιό στον Γιώργο Τράγκα!

Ενώ ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, έγινε αφορμή για να ξεσπάσει ένα κύμα εμετικών και απάνθρωπων δηλώσεων (όπως η αποτρόπαια ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου) που δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του νεκρού, ειπώθηκαν και διάφορες κακοήθεις εικασίες για το ότι ο δημοσιογράφος «ήταν ανεμβολίαστος και δεν πρόσεχε» και ότι «προκάλεσε την μοίρα του».

Όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναδεικνύουν πως ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε τον ιό από έναν τριπλά εμβολιασμένο συνεργάτη του.

Ο στενός συνεργάτης του δημοσιογράφου Πάρις Κουρτζίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας τα εξής:

«Εγώ γνωρίζω τον άνθρωπο που μετέδωσε τον ιό στον Γιώργο Τράγκα. Το κρούσμα το συγκεκριμένο είναι μέσα στο ραδιόφωνο μας, ήταν στέλεχος του ραδιοφώνου. Ήμουν ο άνθρωπος που τον προέτρεψε να φύγει για να κάνει το rapid test, όταν μου είπε ότι προσέρχεται στον χώρο ενώ είχε κάποια συμπτώματα και δεν είχε κάνει rapid test γιατί είχε κάνει τρεις δόσεις εμβολίου. Δεν υπάρχει συνεργάτης του στενός ή μέσα στο γραφείο (του Γιώργου Τράγκα) που να μην ήταν εμβολιασμένος. Μεταξύ αυτών και εγώ. Δεν μπορούμε να μιλάμε με ανακρίβειες, δεν μπορούμε να λέμε για ‘’παρέες’’».

Δεν υπάρχει μέριμνα για την μετάδοση που γίνεται από εμβολιασμένους

Αν όντως ισχύουν τα όσα ισχυρίστηκε ο Πάρις Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας έπεσε θύμα ενός εσφαλμένου σχεδιασμού (εκ μέρους της κυβέρνησης) για τον έλεγχο της πανδημίας. Δηλαδή, το γεγονός ότι ενώ οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν, η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια και δεν επιβάλλει υποχρεωτικά test για τους εμβολιασμένους εργαζόμενους και πολίτες γενικότερα. Με αποτέλεσμα αυτοί να συμβάλλουν στη διασπορά του ιού και (άθελα τους ή λόγω απροσεξίας) να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών τους.

Είναι ακριβώς το φαινόμενο για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο Καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης, όταν έλεγε πως αν εκπέμπεται από την κυβέρνηση σήμα χαλαρότητας προς τους εμβολιασμένους, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αυτοί να συμπεριφέρονται ως «άτρωτοι», να πολλαπλασιάσουν τις επαφές τους και να κινδυνέψουν και οι ίδιοι άλλα και οι μη εμβολιασμένοι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Προκειμένου η κυβέρνηση να διατηρήσει στη ζωή ένα πλασματικό αφήγημα, ότι δηλαδή οι εμβολιασμένοι σταματούν να αποτελούν κίνδυνο για την επιδείνωση ενός κύματος, δεν παίρνονται τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται ακόμα και ζωές.

Αυτό ακριβώς έθιξε και ο Γιώργος Τράγκας στην τελευταία του ανάρτηση, γράφοντας για τον κορονοϊό πως «γελάει σαρδόνια» και «θα στριφογυρνά ανάμεσα μας, είτε σε εμβολιασμένους, είτε σε ανεμβολίαστους».

Και σαν δεύτερο στοιχείο του ανεπαρκούς και επικίνδυνου κυβερνητικού σχεδιασμού, ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας (σε αρχικό στάδιο της νόσησης του) είχε ζητήσει να του χορηγήσουν μονοκλωνικά αντισώματα και αντιμετώπισε άρνηση, γιατί (όπως έγραψε και ο ίδιος) το κράτος έχει εξαιρέσει τους διαβητικούς από τα μονοκλωνικά αντισώματα, καίτοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Έχοντας οι ιθύνοντες στο μυαλό τους αυτά τα στοιχεία, αντί να συμβάλλουν στην ανθρωποφαγία και την περιύβριση ενός νεκρού, καλύτερα θα ήταν να αναλογιστούν τα εγκληματικά σφάλματα που συνεχίζουν να γίνονται και που οδηγούν συνανθρώπους μας σε εντατικές ή ακόμα και στον θάνατο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τριπλά εμβολιασμένος συνεργάτης μετέδωσε τον ιό στον Γιώργο Τράγκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.