ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αναζητούσε η οικογένεια του 23χρονου

Το τροχαίο την Παρασκευή έξω από τη Βουλή με θύμα τον 23χρονο οδηγό μοτοσικλέτας που είναι κλινικά νεκρός έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.
Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αναζητούσε η οικογένεια του 23χρονου

Το τροχαίο στη Βουλή την Παρασκευή με θύμα τον 23χρονο οδηγό μοτοσικλέτας που είναι κλινικά νεκρός έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η οικογένεια του άτυχου Ιάσωνα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη στο εν λόγω τροχαίο είχε κάνει δημόσια έκκληση να εμφανιστούν αυτόπτες μάρτυρες.

Νωρίτερα, είχε εντοπιστεί και ο διανομέας που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο την ώρα του περιστατικού.

Μεταξύ άλλων, αναζητείτο ένας οδηγός ταξί, ο οποίος κινείτο με το όχημά του ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον).

Σύμφωνα με το Open, ο εν λόγω οδηγός εντοπίστηκε από την Αστυνομία και θα δώσει κατάθεση την Τρίτη (16/3) για όλα όσα είδε.

Παράλληλα και ένας οδηγός κούριερ εντοπίστηκε και φέρεται μάλιστα να έχει καταθέσει στις αρχές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αναζητούσε η οικογένεια του 23χρονου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.