ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας ξανά στην ενημέρωση; ΟΧΙ!

Δεν επανέρχεται η δια ζώσης καθημερινή ενημέρωση από τους κ.κ. Τσιόδρα-Χαρδαλια, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Πέτσας σημείωσε «δεν θα επανέλθει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε η καθημερινή ενημέρωση δια ζώσης από τον κ. Χαρδαλιά και τον κ. Τσιόδρα» αλλά «θα υπάρχει...
Τσιόδρας ξανά στην ενημέρωση; ΟΧΙ!

Δεν επανέρχεται η δια ζώσης καθημερινή ενημέρωση από τους κ.κ. Τσιόδρα-Χαρδαλια, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Πέτσας σημείωσε «δεν θα επανέλθει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε η καθημερινή ενημέρωση δια ζώσης από τον κ. Χαρδαλιά και τον κ. Τσιόδρα» αλλά «θα υπάρχει καθημερινή γραπτή ανακοίνωση για την εξέλιξη των κρουσμάτων» κορονοϊού στην χώρα.

Στόχος είναι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μέσω της γραπτής ενημέρωσης «να μην υπάρχει σύγχυση» (σ.σ. του ύψους των κρουσμάτων).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας ξανά στην ενημέρωση; ΟΧΙ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.