ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάνα Μπάρμπα: Τα γυρίζει μετά την προφυλάκιση Φιλιππίδη – «Η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό»

Η Βάνα Μπάρμπα είχε υπερασπιστεί ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο με νέα της τοποθέτηση τόνισε ότι όταν μιλάει η δικαιοσύνη πρέπει όλοι να σιωπούμε.
Βάνα Μπάρμπα: Τα γυρίζει μετά την προφυλάκιση Φιλιππίδη – «Η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό»

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν από τους λίγους που είχαν υπερασπιστεί ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο με νέα της τοποθέτηση δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω σχόλια  και τόνισε ότι όταν μιλάει η δικαιοσύνη πρέπει όλοι να σιωπούμε.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1  «Καλοκαίρι Μαζί » και τόνισε: «Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

 

Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι «τηλεδίκες». Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Πιτίνο ζήτησε να κάνει ατομική στον Ρογκαβόπουλο

Γιατί νοσούν με κορονοϊό όσοι έχουν εμβολιαστεί – Τι απαντούν καθηγητές του ΕΚΠΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βάνα Μπάρμπα: Τα γυρίζει μετά την προφυλάκιση Φιλιππίδη – «Η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!