ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασιλακόπουλος: «Ναι για Πάσχα στο χωριό!»

Ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας ΜΕΘ, αναφέρθηκε στο θέμα σχετικά με το «Πάσχα στο χωριό». 
Βασιλακόπουλος: «Ναι για Πάσχα στο χωριό!»

Ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας ΜΕΘ, αναφέρθηκε στο θέμα σχετικά με το «Πάσχα στο χωριό». 

Ο καθηγητής πνευμονολογίας ΜΕΘ Θόδωρος Βασιλακόπουλος εξέφρασε την άποψη σχετικά με το θέμα που αφορά το «Πάσχα στο χωριό».

«Έτσι κι αλλιώς το Πάσχα θα βρεθούμε. Αντί να βρεθούμε στα σπίτια μας, που έχει αποδειχθεί ότι είναι εστίες μετάδοσης, είναι προτιμότερο να βρεθούμε σε άλλες περιοχές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων εβδομάδων από τα λύματα στην Αττική, μάλλον είμαστε σε φάση σταδιακής αποκλιμάκωσης αυτού του κύματος κορονοϊού, βοηθούντων και των μέτρων που υπάρχουν και της προόδου του εμβολιασμού του πληθυσμού», εκτίμησε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον καθηγητή «στην Θεσσαλονίκη, εκεί που είχαμε αύξηση, τώρα έχουμε σταθεροποίηση στα λύματα, που σημαίνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε και σταθεροποίηση στα κρούσματα και αυτό θα είναι ένα ευχάριστο γεγονός».

Αναφορικά με το δίλλημα για “Πάσχα εντός των τειχών ή Πάσχα στο χωριό”, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε ότι «η επιδημιολογική εικόνα της χώρας είναι περίπου ενιαία. Δεν έχουμε «βαθιά κόκκινες» και πράσινες περιοχές», επομένως δεν υπάρχει ζήτημα να «μολυνθεί» μια μη επιβαρυμένη περιοχή.

Προσέθεσε ότι «η εικόνα είναι ενιαία για την χώρα. Υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που έχουν ήδη κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Έτσι κι αλλιώς το Πάσχα θα βρεθούμε. Αντί να βρεθούμε στα σπίτια μας, που έχει αποδειχθεί ότι είναι εστίες μετάδοσης, είναι προτιμότερο να βρεθούμε σε άλλες περιοχές. Λέω ξεκάθαρα “ναι” για Πάσχα στο χωριό».

Καπραβέλος: «Δε συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό, δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς»

Lockdown – Πάσχα στο χωριό: Ανάσταση με αυστηρά μέτρα προστασίας – Τι θα γίνει με την εστίαση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασιλακόπουλος: «Ναι για Πάσχα στο χωριό!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.