Βιτριόλι : Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έναν χρόνο μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έναν χρόνο μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με καυστικό υγρό και θα φέρει για πάντα στο σώμα και την ψυχή της τις πληγές της βάναυσης αυτής ενέργειας, ανήρτησε ένα οργισμένο μήνυμα στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θέμα αυτής της ανάρτησης ήταν το πόσο εύκολο είναι να προμηθευθεί κανείς βιτριόλι ή οποιοδήποτε άλλο καυστικό υγρό, τονίζοντας πως έναν χρόνο μετά την επίθεση εναντίον της, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές.

Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας», έγραψε η Ιωάννα.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Copa America: Επική ανατροπή για τη Βραζιλία στο 90+10′! «Άρρωστο» γκολ του Ντίας (vid)

Μάσκες: Που παραμένουν υποχρεωτικές – Όλα τα νέα μέτρα

Survivor διαρροή spoiler 24/6: Στατιστικά! Από την… κόλαση στον παράδεισο ο Κατσούλης!

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο