ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Vodafone: Παρέχει δωρεάν επικοινωνία στους κατοίκους της Σάμου!

Ο μεγάλος σεισμός των 6.7 Ρίχτερ που έπληξε την Σάμο και τα τρία κύματα τσουνάμι που χτύπησαν τα παράλια του νησιού, πέρα από τις τεράστιες υλικές ζημιές άφησαν πίσω του και δύο νεκρά παιδιά 15 και 17 ετών στο Βαθύ (Vodafone). Οι κάτοικοι διανυκτέρευσαν σε συγγενικά σπίτια και αυτοκίνητα υπό το φόβο μετασεισμών, ενώ επιστρατεύτηκε...
Vodafone: Παρέχει δωρεάν επικοινωνία στους κατοίκους της Σάμου!

Ο μεγάλος σεισμός των 6.7 Ρίχτερ που έπληξε την Σάμο και τα τρία κύματα τσουνάμι που χτύπησαν τα παράλια του νησιού, πέρα από τις τεράστιες υλικές ζημιές άφησαν πίσω του και δύο νεκρά παιδιά 15 και 17 ετών στο Βαθύ (Vodafone).

Οι κάτοικοι διανυκτέρευσαν σε συγγενικά σπίτια και αυτοκίνητα υπό το φόβο μετασεισμών, ενώ επιστρατεύτηκε και αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για τη φιλοξενία αυτών που δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. τα πλαίσια έμπρακτης στήριξης στους κατοίκους του νησιού η Vodafone καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στη Σάμο: «Αποχαιρέτησε» ο πατέρας του, τον 17χρονο Αλέξη που… έφυγε τόσο άδικα (pic)

Συγκεκριμένα όλοι οι συνδρομητές του δικτύου (ιδιώτες, επαγγελματίες, συμβολαίου, καρτοκινητής) που ζουν στο νησί, θα έχουν αυτόματα και δωρεάν για χρήση 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 15GB δεδομένων από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. Επιπλέον, παγώνουν οι διαδικασίες είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Μία παροχή που δίνει μία… ανάσα στους κατοίκους του νησιού, που από χθες έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό όταν τους χτύπησε ο εγκέλαδος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Vodafone: Παρέχει δωρεάν επικοινωνία στους κατοίκους της Σάμου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.