ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός στη Σάμο: «Αποχαιρέτησε» ο πατέρας του, τον 17χρονο Αλέξη που… έφυγε τόσο άδικα (pic)

Ο χθεσινός σεισμός στην Σάμο των 6.7 ρίχτερ είχε σαν συνέπεια να χάσουν την ζωή τους ένα 17χρονο αγόρι, αλλά και ένα 15χρονο κορίτσι που καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε. Ο πατέρας του 17χρονου Άρη Αλέξης Κομηνός, ο οποίος είναι δημοσιογράφος στην Σάμο, αποχαιρέτισε με μία ανάρτηση του στο Facebook τον γιο του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...
Σεισμός στη Σάμο: «Αποχαιρέτησε» ο πατέρας του, τον 17χρονο Αλέξη που… έφυγε τόσο άδικα (pic)

Ο χθεσινός σεισμός στην Σάμο των 6.7 ρίχτερ είχε σαν συνέπεια να χάσουν την ζωή τους ένα 17χρονο αγόρι, αλλά και ένα 15χρονο κορίτσι που καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε.

Ο πατέρας του 17χρονου Άρη Αλέξης Κομηνός, ο οποίος είναι δημοσιογράφος στην Σάμο, αποχαιρέτισε με μία ανάρτηση του στο Facebook τον γιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαζάχος για σεισμό στην Σάμο: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι πέρασαν τα χειρότερα»

Σ΄ αυτήν έγραψε: «Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη. Να μου φιλήσεις την Κλαίρη και δώσε μου υπόσχεση ότι θα την προσέχεις. Να ξέρεις ότι σήμερα έχασα το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου…»

Το νησί ήδη μετράει τις… πληγές του από το συνταρακτικό αυτό γεγονός. Ενώ ίσως τα χειρότερα δεν έχουν περάσει όπως τονίζει ο καθηγητής σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κώστας Παπαζάχος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός στη Σάμο: «Αποχαιρέτησε» ο πατέρας του, τον 17χρονο Αλέξη που… έφυγε τόσο άδικα (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.