ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βράζει το Twitter για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και η άκαιρη «γιορτή της δημοκρατίας» εν μέσω πυρκαγιών προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.
Βράζει το Twitter για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Κατακεραύνωσε το Twitter την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έπειτα από την ομιλία της στην γιορτή για τη Δημοκρατία που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την 48η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας γιόρτασαν από την Κυβέρνηση την περασμένη Κυριακή, 24 Ιουλίου την ώρα που η χώρα βρισκόταν στο έλεος των πυρκαγιών με μεγάλες φωτιές να κατακαίνε το προστατευόμενο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο, τη Λέσβο αλλά και τη Πελοπόννησο.

Η «γιορτή της Δημοκρατίας» με φόντο τα αποκαίδια των παραπάνω πυρκαγιών έκανε έξαλλο τον κόσμο ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί ότι εν μέσω φυσικών καταστροφών αυτοί που φέρουν τις ευθύνες του κράτους γίορταζαν με σαμπάνιες και πολυτελή φορέματα.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, το έμμεσο «ξέπλυμα» που έκανε η πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας ότι «η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα» επέφεραν την οργή και την αγανάκτιση.

Διαβάστε μερικά σχετικά Tweets για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

 

Ακόμα δεν έχει σταματήσει να καίγεται η Λέσβος και η κυβέρνηση σπεύδει να τάξει αποζημιώσεις

Άδωνις Γεωργιάδης: Απολύτως «φυσιολογικό» να καίγεται η Ελλάδα – «Τα δάση καίγονται από την ίδρυση τους»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βράζει το Twitter για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις