ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξανθός: «Είμαστε σε φάση ελεγχόμενης διασποράς του κορονοϊού» (vid)

Κορονοϊός: Με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι, ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός δήλωσε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε φάση ελεγχόμενης διασποράς του κορονοϊού. Επίσης, μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τις αντοχές του συστήματος υγείας καθώς τα νοσοκομεία διασποράς του κορονοϊού χρειάζονται στήριξη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνδρας επιχείρησε να ληστέψει με μάσκα...
Ξανθός: «Είμαστε σε φάση ελεγχόμενης διασποράς του κορονοϊού» (vid)

Κορονοϊός: Με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι, ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός δήλωσε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε φάση ελεγχόμενης διασποράς του κορονοϊού.

Επίσης, μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τις αντοχές του συστήματος υγείας καθώς τα νοσοκομεία διασποράς του κορονοϊού χρειάζονται στήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνδρας επιχείρησε να ληστέψει με μάσκα για… κορονοϊό και βρήκε τον μάστορά του!

Παράλληλα, η επίκουρη καθηγήτρια επιδημιολογίας του πανεπιστήμιου Ιωαννίνων μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στα Ιωάννινα και μιλά για το πως επιδρά ο κορονοϊός σε αυτούς που έχουν χρόνια νοσήματα.

Κορονοϊός: Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ξανθός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανθός: «Είμαστε σε φάση ελεγχόμενης διασποράς του κορονοϊού» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.