ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεμείναμε από αρνιά; Μαζικές εισαγωγές από Ρουμανία!

H ζήτηση για αρνιά για την περίοδο του Πάσχα είναι πολύ μεγάλη και οι τιμές τους ανέβηκαν αισθητά.
Ξεμείναμε από αρνιά; Μαζικές εισαγωγές από Ρουμανία!

Ξεμείναμε από αρνιά; H ζήτηση για αρνιά για την περίοδο του Πάσχα είναι πολύ μεγάλη και οι τιμές τους ανέβηκαν αισθητά.

Ξεμείναμε από αρνιά; Η ζήτηση για τα αρνιά για το Πάσχα είναι πάρα πολύ αυξημένη. Έτσι γίνονται εισαγωγές από την Ρουμανία όπως αναφέρουν χοντρέμποροι που δεν είναι όμως καλής ποιότητας.

Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να καλύψουν τις ελλείψεις που υπάρχουν την τελευταία στιγμή. Επίσης οι τιμές σε σχέση με το 2019, έχουν ανέβει πάρα πολύ, δύο με τέσσερα ευρώ το κιλό. Οπότε μερικά αγγίζουν και τα 14 ευρώ το κιλό.

Με δηλώσεις τους στον ΣΚΑΪ παράγοντες της αγοράς τονίζουν πως μπορεί να μην έχουν μείνει αρνιά την Μεγάλη Πέμπτη. Γι’ αυτόν τον λόγο καλούν τους καταναλωτές να προμηθευτούν ότι θέλουν έγκαιρα.

Lockdown: Έρχεται κατάργηση του SMS – Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες (vid)

Μπακς: Σάρωσε τους πάντες ο Αντετοκούνμπο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεμείναμε από αρνιά; Μαζικές εισαγωγές από Ρουμανία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.