ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωνιανά: Στη ΜΕΘ ο τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής – Φόβοι στις Αρχές για βεντέτα (vid)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα Ζωνιανά, μετά το αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν άνδρα. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο 54χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου, οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στον κόκκυγα το βράδυ της Τρίτης (2/6) Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο οι γιατροί να...
Ζωνιανά: Στη ΜΕΘ ο τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής –  Φόβοι στις Αρχές για βεντέτα (vid)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα Ζωνιανά, μετά το αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν άνδρα. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο 54χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου, οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στον κόκκυγα το βράδυ της Τρίτης (2/6)

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο οι γιατροί να βγάλουν τη σφαίρα από το σώμα του καθώς κρίθηκε επικίνδυνο σε αυτή τη φάση, για την πορεία της υγεία του. Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά ,ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα. Ο αδελφός του 45 ετών, είχε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγιναν ράμματα στο τραύμα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωνιανά: Νέα αιματηρή συμπλοκή οικογενειών – Τραυματίες δύο αδέλφια!

Στο μεταξύ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε ο άνδρας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όλα ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει «ενέδρα» δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα.

Στη συνέχεια ο 54χρονος – αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού – επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους στο σπίτι τους. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί από καλάσνικοφ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 54χρονος θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός, με βάση τους κάλυκες από καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζωνιανά: Στη ΜΕΘ ο τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής – Φόβοι στις Αρχές για βεντέτα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.