Αφγανιστάν: Άνθρωποι πέφτουν από το αεροπλάνο που εγκαταλείπει τη χώρα-Video σοκ!

Σοκαριστικές εικόνες στο Αφγανιστάν με χιλιάδες ανθρώπους να προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς οι Ταλιμπάν έχουν αναλάβει και πάλι την εξουσία.

Αφγανιστάν: Άνθρωποι πέφτουν από το αεροπλάνο που εγκαταλείπει τη χώρα καθώς οι Ταλιμπάν έχουν αναλάβει και πάλι την εξουσία.

Σκηνές απόλυτου χάους-Στα χέρια των Ταλιμπάν η χώρα. Στο Αφγανιστάν επικρατούν σκηνές χάους, μετά την κατάληψη και της πόλης Καμπούλ, από τους Ταλιμπάν, που έκαναν επέλαση.

Εικόνες τρόμου και στην Καμπούλ, το αεροδρόμιο της πόλης. Άνθρωποι συνωστίζονται για να αποχωρήσουν εσπευσμένα από τη χώρα.

Σύμφωνα με αναφορές τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί αυτή την ώρα. Μάλιστα, ένα βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και του Twitter φέρεται να δείχνει ανθρώπους να πέφτουν στο κενό από το αεροπλάνο που εγκαταλείπει το Αφγανιστάν.

Δεν έχει σαφηνιστεί αν αυτό που πέφτει από το αεροπλάνο είναι πράγματι ανθρώπινο σώμα. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα μοιάζει τρομακτική. Το πρακτορείο Asvaka μάλιστα κάνει λόγο για δύο άτομα που πέφτουν από το αεροσκάφος καθώς αυτό κερδίζει ύψος. Ωστόσο, όπως αναφέραμε, η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Νωρίτερα πάντως είχαν καταγραφεί άνθρωποι που προσπαθούσαν να επιβιβαστούν ακόμα και στο εξωτερικό του αεροσκάφους.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη: 

Χαρδαλιάς: Υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο

Μύκονος: «Στέρεψε» το νερό – Αδειάζουν και οι πισίνες

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Καμαρά – Αποθεώθηκε και δήλωσε έτοιμος