Εμβόλιο: Σύμφωνα με την Αμερικανική Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών στην Απασχόληση, οι εταιρείες θα επιβάλουν στους εργαζόμενους να εμβολιαστούν.

Εμβόλιο: Η ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ, η οποία επιβάλει στην εργασία, τους κανόνες που υπάρχουν κατά των διακρίσεων, έκανε γνωστό πως οι ομοσπονδιακοί νόμοι στην χώρα, δίνουν την ευκαιρία στις εταιρείες, να απαιτούν από τους εργαζομένους τους, να εμβολιάζονται. Όμως πρέπει να τηρούν εμπιστευτικές αυτές τις πληροφορίες.

Επίσης οι εργοδότες, έχουν την δυνατότητα, να ενημερώνουν το προσωπικό τους και τις οικογένειες τους, για τα οφέλη που υπάρχουν, αν κάποιος εμβολιαστεί.

Όπως και να δίνουν κίνητρα στα άτομα αυτά, να εμβολιαστούν, αρκεί να μην είναι τα πιεστικά. Μόνο αν κάποιος εργαζόμενος δεν εμβολιάζεται εξαιτίας κάποιας σωματικής ανικανότητας ή ειλικρινούς θρησκευτικής πεποίθησης, έχει την δυνατότητα να αποτελέσει εξαίρεση.

Σε μία τέτοια περίπτωση το συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει να εργάζεται με μάσκα, να τηρεί αποστάσεις από τους άλλους και να κάνει τακτικά τεστ.

Πιστοποιητικά εμβολιασμού φαίνεται να ζητούν οι οι κυβερνητικοί οργανισμοί, τα σχολεία, οι ένοπλες δυνάμεις και οι ιδιωτικές εταιρείες. Ώστε να επιτρέπουν την είσοδο, την προσφορά υπηρεσιών και τα ταξίδια. Όλα αυτά σύμφωνα με τον νόμο, μετά από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 1905.

Σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Ροκφέλερ και του Πανεπιστημίου Αριζόνα Στέιτ, πάνω από τις μισές εταιρίες στις ΗΠΑ και την Βρετανία, θα ζητήσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού από τους υπαλλήλους τους.

Ενώ εννιά στους δέκα, σκοπεύουν να ενθαρρύνουν ή να ζητήσουν από τους εργαζομένους τους να εμβολιαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η NSA παρακολουθούσε Ευρωπαίους ηγέτες – Πως εμπλέκεται η Ελλάδα

Super League: Με κόσμο αλλά μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα

Bachelor: Η Νικόλ μιλάει 1η φορά για το νέο της σύντροφο!