Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε νεκρή (vid-pic)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της γυναίκας που έπεσε νεκρή κατά την εισβολή της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ!

Στη δημοσιότητα από την αστυνομία δόθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην εισβολή στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Άσλι Μπάμπιτ, όπως επιβεβαίωσε ένας φίλος της στο Fox News, η οποία Μάλιστα ήταν βετεράνος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Η εκλιπούσα είχε υπηρετήσει σε τέσσερις αποστολές με την Πολεμική Αεροπορία και ήταν φανατική υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν ξέρω γιατί αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε η πεθερά της στα ΜΜΕ. Ο σύζυγός της δεν ήταν μαζί της στην εισβολή στο Καπιτώλιο. Δεν την ακολούθησε καν στην Ουάσιγκτον. Το ζευγάρι είχε μια επιχείρηση. «Έχω μουδιάσει, είμαι απελπισμένη. Κανένας από την Ουάσιγκτον δεν ενημέρωσε τον γιο μου και το μάθαμε από την τηλεόραση» πρόσθεσε  στη συνέχεια.

Μία μέρα πριν τα γεγονότα, η Άσλι είχε γράψει στο Twitter, «τίποτα δεν θα μας σταματήσει… Μπορούν να προσπαθήσουν και να προσπαθήσουν ξανά και ξανά αλλά η καταιγίδα είναι εδώ και θα προσγειωθεί στην Ουάσιγκτον σε λιγότερες από 24 ώρες. Σκοτάδι στο φως». Το εν λόγω tweet «εξαφανίστηκε» λίγες ώρες μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Στους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί (vids)