Ρωσία: Εβγαλε τα Leer-3 εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - Είχαν νεκρώσει το Καζακστάν

Ένα ολόκληρο ρωσικό τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου αναπτύσσεται στα σύνορα της Ουκρανίας.

Ρωσία: Εβγαλε τα Leer-3 εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας η Μόσχα, με τα ρωσικά συστήματα πολέμου να έχουν πριν από λίγες μέρες νεκρώσει το Καζακστάν.

«Η Ρωσία άρχισε να χρησιμοποιεί ένα από τα καλύτερα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στον κόσμο, το Leer-3, ενάντια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας», γράφει το πρακτορείο Avia.pro.

Tα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Leer-3 χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία στο Καζακστάν και τώρα, ο ρωσικός στρατός τα ανέπτυξε στα σύνορα με την Ουκρανία.

Βασικό χαρακτηριστικό αυτών των συμπλεγμάτων είναι η δυνατότητα υποκλοπής δεδομένων σχετικά με τη θέση των αντίπαλων στρατευμάτων.

«Αυτό επιτρέπει στους Ρώσους να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και ενέργειες κατά του εχθρού», σημειώνεται.

Αυτές οι δυνατότητες είναι ιδιαίτερα σημαντικές στο πλαίσιο των επερχόμενων επιθέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις θέσεις της πολιτοφυλακής LPR και DPR (φιλορώσων).

Ρωσία: Εβγαλε τα Leer-3 εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας – Είχαν νεκρώσει το Καζακστάν

Αυτή τη στιγμή, είναι γνωστό ότι ένα ολόκληρο τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου αναπτύσσεται στα σύνορα της Ουκρανίας, το οποίο περιλαμβάνει και τα ρωσικά συστήματα Leer-3.

Οι Ρώσοι ευελπιστουν με τα Leer-3 να έχουν ακριβή εικόνα των κινήσεων του ουκρανικού στρατού και των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Προς το παρόν, η ρωσική πλευρά παρακολουθεί μόνο την κατάσταση στην περιοχή, ωστόσο, σε περίπτωση επιθετικής και προκλητικής συμπεριφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, θα είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τα «μη φονικά όπλα της για να προστατεύσει τους Ρώσους πολίτες στη ΛΔΔ και LPR», γράφει το Avia.pro.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Έχουν κρυπτογραφημένο λογισμικό – Κανείς δεν το σπάει λένε οι Τούρκοι

Χιονια: Οι ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις στο φουλ όταν όλα είχαν σταματήσει – Ετοιμοπόλεμοι το μήνυμα

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο