ΚΟΣΜΟΣ

Toυρκία: Επιδρομή καρχαρία απέναντι από την Κω – Τον πήραν στο κυνήγι με σφουγγαρίστρα

Τα «σκουπόξυλα» πήραν οι Τούρκοι στην προσπάθειά τους να διώξουν από τη παραλία το ψάρι που νόμιζαν είναι επικίνδυνος καρχαρίας.
Toυρκία: Επιδρομή καρχαρία απέναντι από την Κω – Τον πήραν στο κυνήγι με σφουγγαρίστρα

Πανικό έσπειρε στην παραθεριστική περιοχή του Μαρμαρίς (ή Μαρμαρίδα) στην Toυρκία η εμφάνιση ενός μεγαλόσωμου ψαριού το οποίο όλοι πίστεψαν ότι είναι καρχαρίας.

Με τον ανατριχιαστικό θάνατο γυναίκας στην Αίγυπτο από τα σαγόνια ενός καρχαρία μπροστά σε λουόμενους ακόμη φρέσκο στην μνήμη όλων, η παρουσία του ψαριού δημιούργησε μεγάλη ταραχή στους παρευρισκόμενους.

Το πλάσμα εμφανίστηκε ξαφνικά και κολύμπησε πολύ κοντά στους λουόμενους αναστατώνοντας ολόκληρη την παραλία.

Μάλιστα ένας γενναίος πολίτης προσπάθησε να απομακρύνει το ψάρι χρησιμοποιώντας μία… σφουγγαρίστρα με την οποία το χτύπησε στο κεφάλι! Το κόλπο του φάνηκε να πιάνει καθώς το ψάρι φοβισμένο έφυγε ξανά προς τα βαθιά νερά.

Ο δήμος Μαρμαρίδας εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό ανακοινώνοντας πως το ψάρι ήταν ακίνδυνο και όχι κάποιος επικίνδυνος καρχαρίας.

Στην ανακοίνωση μάλιστα αναγράφουν πως πρόκειται για μία ζαργάνα της μεσογείου και σχολίασαν χιουμοριστικά πως οι πολίτες δεν χρειάζεται να φέρνουν ξανά σφουγγαρίστρες στις παραλίες στην Toυρκία.

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο παρακάτω: 

https://youtu.be/OaMgFfGhYwY

Τουρκία: Έφτασε θαλάσσιο σαλιγκάρι απέναντι από την Κω που μπορεί να σκοτώσει 30 άτομα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκία: Επιδρομή καρχαρία απέναντι από την Κω – Τον πήραν στο κυνήγι με σφουγγαρίστρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις