Βέλγιο: Σεξουαλικό όργιο με διπλωμάτες και ευρωβουλευτή – Άνδρας πήδηξε από το παράθυρο!


Γεωργία Τσιαρλή

Βέλγιο: Σεξουαλικό όργιο με διπλωμάτες και ευρωβουλευτή – Άνδρας πήδηξε από το παράθυρο!


Βέλγιο: Σε πολλές συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία των Βρυξελλών, συμπεριλαμβανομένων αρκετών που επικαλέστηκαν ασυλία από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, σε αυτό που περιγράφηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως «όργιο».

Όπως μεταδίδει το Politico, αξιωματούχος που βρίσκεται κοντά στην έρευνα είπε ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν μετά την υποβολή καταγγελίας για νυχτερινή διαταραχή από lockdown πάρτι, το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο των Βρυξελλών.

Βρήκαν περίπου 20 άτομα στον χώρο και η αστυνομία παρενέβη επειδή δεν σεβάστηκαν τους περιορισμούς του κορονοϊού, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, η αστυνομία βρήκε 25 γυμνούς άνδρες, συμπεριλαμβανομένων ενός ευρωβουλευτή και διπλωματών.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ευρωβουλευτής προσπάθησε να διαφύγει από ένα παράθυρο, αλλά τραυματίστηκε κατά την απόπειρα και συνελήφθη από την αστυνομία προτού ζητήσει ασυλία Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανόνες, η ασυλία δεν μπορεί να ζητηθεί σε περίπτωση αυτόφωρης πράξης αδικήματος.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν επιβεβαίωσε καμία έρευνα. Σύμφωνα με εσωτερικούς κανόνες, το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να επιβάλει κυρώσεις εναντίον ενός ευρωβουλευτή που διέπραξε έγκλημα εκτός των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.

Το Βέλγιο ανακοίνωσε δεύτερο lockdown τον περασμένο μήνα, με απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων.

Πηγή: euro2day.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Να κάνει αυτό που του πρέπει

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime


Sportime Extras