Σαν κεραυνός έπεσαν στην ελληνική κοινωνία όσα ακούγονται για το γάμο της η Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη. Εχοντας ήδη μια πανδημία, μια κρίση και ένα lockdown στην πλάτη τους οι ελληνες πολίτες μετα δυσκολίας μπορούν να διαχειριστούν τις ανατρεπτικες αυτες πληροφορίες για τον μέχρι πρότινος ευτυχισμένο γάμο.

Τα οικογενειακά δεσμά του ζεύγους Πατούλη έδειχναν πολύ ισχυρά, από ατόφιο χρυσάφι. Ακόμα και οι ίδιοι ίσως δε μπορούσαν να φανταστούν ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να κλονιστεί αυτή η σχέση . Είναι χαρακτηριστικά όσα είχε πει η Μαρίνα Πατούλη στον Νίκο Κοκλώνη για το γάμο της πριν από δυο χρόνια. Μέσα από τις δηλώσεις της για την απιστία καταλαβαίνει κανείς ότι τότε η σχέση του ζευγαριού ήταν σε πολύ καλή κατάσταση μιας και το ενδεχόμενο οποιασδήποτε ανατροπής έμοιαζε απίθανο

«Θα τα σπάσω, θα γίνει ένας χαμός, δεν θες να ξέρεις» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

«Θεωρώ κάθε σύζυγος και γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα κάνει πίσω τόσο όσο πιστεύει ότι δεν θίγεται η αξιοπρέπεια της»

Επίσης είχε προσθέσει για τον άνδρα της: «Δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες… Μου άρεσε πολύ το μυαλό του, η σκέψη του, το χιούμορ του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».