Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή – Παύλος Πολάκης: Άγρια κόντρα στη Βουλή με αφορμή τη φράση: «Γέλασε ο μωρός από τα Σφακιά της Κρήτης»

Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή

«Γέλασε ο μωρός από τα Σφακιά της Κρήτης» είπε μεταξύ άλλων στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή ο Υπ. Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Άναψαν τα αίματα για ακόμη μια φορά το Ελληνικό Κοινοβούλιο, μετά την προκλητική ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την Κύρωση Σύμβασης Διανομής Ακινήτου – Σύστασης Δικαιώματος Επιφανείας Ακινήτου Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά και ρύθμιση συναφών θεμάτων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την εκφορά του λόγου έστησε για ακόμη μια φορά πολιτική ένταση, λέγοντας μεταξύ άλλων κατα τη διάρκεια της ομιλίας του «Γέλασε ο μωρός από τα Σφακιά της Κρήτης».

Η ατάκα αυτή πυροδότησε έντονες αντιδράσεις του Παύλου Πολάκη ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος με τη λέξη «μωρός».

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανασκεύασε λέγοντας πως όταν το είπε αυτό είχε στο μυαλό του κάποιον άλλον «μωρό» (σημαίνει ανόητος) και πως εντυπωσιάστηκε με την αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης έπειτα, μη μπορώντας να αντέξει την κοροϊδία είπε στον Άδωνη Γεωργιάδη «Ντροπή σου Καραγκιόζη».

Και FAKE NEWS απο τον Άδωνι Γεωργιάδη

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε σήμερα fake φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής.

 


Η φωτογραφία που είναι προϊόν φωτομοντάζ εικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά από πανό, κατά της επένδυσης στο Ελληνικό, το οποίο έχει παρθεί από άλλη φωτογραφία.

 

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αφρική

Twitter: Το εξωπραγματικό ποσό που πωλήθηκε το πρώτο «τιτίβισμα»