Απίστευτη ατάκα Τραμπ: Σε ποια είπε «Κάνε σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, σου την πέφτει!»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Απίστευτη ατάκα Τραμπ: Σε ποια είπε «Κάνε σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, σου την πέφτει!»


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αυθόρμητος και ειλικρινής και πολλές φορές δεν τον νοιάζει να «ζυγίσει» τα όσα θέλει να πει. Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος διαθέτει και αρκετό χιούμορ και το έχει αποδείξει επανηλλημμένως. 

«Κάνε σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, σου την πέφτει κάντο για την “ομάδα’”». Αυτό φέρεται να ήταν το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ σε συνεργάτιδά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Έγγραφα αποδεικνύουν σχέσεις του ISIS με την κυβέρνηση Ερντογάν!

Ο λόγος για την για την πρώην εκπρόσωπο Τύπου του προέδρου των ΗΠΑ, Σάρα Σάντερς, η οποία στο βιβλίο της με τίτλο Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House, αναφέρει ότι ο Τραμπ της ζήτησε, στο περιθώριο συνάντησής του με τον Κιμ στη Σιγκαπούρη τον Ιούνιο του 2018, να κάνει σεξμε τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας!

Η προτροπή Τραμπ, όπως γράφει η Σάντερς, έγινε μετά την συνάντηση των δύο ηγετών κατα τη διάρκεια της οποίας ο Κιμ Γιονγκ Ουν φάνηκε να της έκλεισε το μάτι.

Σύμφωνα με τη Σάντερς οι δύο ηγέτες μιλούσαν για το ποδόσφαιρο γυναικών «όταν σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι ο Κιμ με κοίταζε επίμονα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν και ο Κιμ φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Σοκαρίστηκα. Κατέβασα αμέσως το βλέμμα μου και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις».

Όταν στη συνέχεια βρέθηκε στην λιμουζίνα του προέδρου των ΗΠΑ μαζί με τον τότε σύμβουλό του Τζον Κέλι και περιέγραψε τι συνέβη η αντίδραση του Τραμπ ήταν: «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου την έπεσε. Το έκανε. Στα αλήθεια στην έπεσε!».

Η Σάντερς φαίνεται οτι δεν αντιλήφθηκε το χιούμορ του Αμερικανού προέδρου και όπως αφηγείται στο βιβλίο αντέδρασε, λέγοντας στον Τραμπ «…κύριε πρόεδρε παρακαλώ σταματήστε» με τον Τραμπ όμως – άλλος που δεν ήθελε- να συνεχίζει απτόητος προτείνοντας της να κάνει σεξ με τον Βορειοκορεάτη πρόεδρο.

«Λοιπόν Σάρα, κανονίστηκε. Θα πας στην Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και θα το κάνεις για την ομάδα. Θα λείψεις στο σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά θα γίνεις ηρωίδα για τη χώρα σου!». Ο Αμερικανός πρόεδρος συμπλήρωσε την «πρότασή του» με ηχηρά γέλια.

Πάντως, όπως σημειώνει ο Guardian, το βιβλίο της Σάντερς αποτελεί έναν ύμνο προς τον Τραμπ τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει φανατικά ενόψει των προεδρικών εκλογών. Το βιβλίο της Σάντερς θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την άλλη Τρίτη.


Sportime Extras