Αθήνα: Ο Χρήστος Σπίρτζης δεν άφησε ασχολίαστη την απόπειρα δολοφονίας στο κέντρο της πρωτεύουσας το απόγευμα της Πέμπτης (9/9).

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Αθήνα, αναστατώθηκαν εκ νέου από πυροβολισμούς - Τι αναφέρει ο Χρήστος Σπίρτζης

Αθήνα: Ο Χρήστος Σπίρτζης δεν άφησε ασχολίαστη την απόπειρα δολοφονίας στο κέντρο της πρωτεύουσας το απόγευμα της Πέμπτης (9/9).

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε σχετικό tweet, καθώς και μία μακροσκελή ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα για τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ένας 32χρονος άνδρας, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον Άρειο Πάγο (!)», έγραψε στο Twitter.

Ιδού και η ανάρτηση που έκανε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ στην ιστοσελίδα του για το περιστατικό στην Αθήνα:

«Τα όπλα συνεχίζουν να σκορπούν τον τρόμο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να αδυνατεί να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες.

Την ώρα που χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (και ενώ ακόμη περιμένουμε απάντηση για την ενεργοποίηση πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ ενόψει ΔΕΘ), η ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά τα όπλα βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον Άρειο Πάγο (!) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 52χρονου. Δύο ημέρες πριν, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, σε ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τέσσερις ημέρες πριν, έγινε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στο Περιστέρι.

Η σχετική λίστα στα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία είναι μακρά. Τα όπλα βγαίνουν με ευκολία στις πλατείες και τους δρόμους αφού κάτι τέτοιο το επιτρέπει η πλήρης αποδιοργάνωση της αστυνομίας στον τομέα της καταπολέμησης του εγκλήματος, της προάσπισης της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας της κοινωνικής ειρήνης.

Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ασχολείται μόνο με την τρομοκράτηση των πολιτών, τη στοχοποίηση των νέων και την καταστολή με αποτέλεσμα η βαρύνουσα εγκληματικότητα να δρα ανενόχλητη.

‘Αν οι πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε ευημερία’, δήλωσε πρόσφατα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Να τον ενημερώσουμε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και δεν θα είναι και δεν θα αισθάνονται ασφαλείς όσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασχολείται μόνο με την επικοινωνία, επενδύει μόνο στην καταστολή και χρησιμοποιεί την ελληνική αστυνομία για την επιβολή του δόγματος του τρόμου και της πάταξης.

Οι υπουργοί αλλάζουν, η πολιτική Μητσοτάκη του τρόμου, του φόβου και της ανασφάλειας του πολίτη μένει σταθερή».

 

Διαβάστε ακόμη:

Αθήνα: Άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του

Τσίπρας: «Ανεύθυνη, αν όχι εγκληματική, η στρατηγική της κυβέρνησης» – Οι προτάσεις του

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της – Σκληρό μήνυμα