ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Παπανδρέου – ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή ως υποψήφιος

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Γιώργος Παπανδρέου – ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή ως υποψήφιος

Γιώργος Παπανδρέου: Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ανάρτηση.

Ουσιαστικά, στο μήνυμα στο Facebook, ο Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε πολλά σημεία του τηλεοπτικού του μηνύματος.

Γιώργος Παπανδρέου – Η ανάρτηση του υποψηφίου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

«Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.

Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Θυμίζουμε πως ο πρώην πρωθυπουργός, εκτός από τα δύο χρόνια που πέρασε στην πρωθυπουργία της χώρας, έχει υπάρξει παλιότερα υπουργός Εξωτερικών αλλά και Παιδείας, υφυπουργός Πολιτισμού και αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>