Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό σύμφωνα με την αποκάλυψη της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου. Την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός έχει υποβληθεί στο τεστ για τον κορονοϊό έκανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης για την εξέλιξη του Covid-2019 στην Ελλάδα. «Το τεστ ήταν αρνητικό τόσο για τον...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό σύμφωνα με την αποκάλυψη της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου.

Την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός έχει υποβληθεί στο τεστ για τον κορονοϊό έκανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης για την εξέλιξη του Covid-2019 στην Ελλάδα.

«Το τεστ ήταν αρνητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του» έσπευσε να προσθέσει, παράλληλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αποφασίστηκε διεύρυνση του ωραρίου των σούπερ μάρκετ (vids)

Γνωστοποίησε δε, ότι σε τεστ για τον Covid-2019 υποβλήθηκαν και άλλοι αξιωματούχοι του Μαξίμου, οι οποίοι επίσης βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, θετική στον Covid-2019 διαγνώσθηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Ο ίδιος ο κ. Πέτσας αποδείχθηκε αρνητικός στον ιό, ωστόσο για προληπτικούς λόγους έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό για τις επόμενες 14 ημέρες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η σημερινή ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου πραγματοποιήθηκε από την αναπληρώτρια εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, και όχι τον κ. Πέτσα.