ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την υγεία του

Ο Βασίλης Λεβέντης προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στον Ευαγγελισμό και το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο.
Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την υγεία του

Ο Βασίλης Λεβέντης προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του θα είναι κρίσιμη για το επόμενο 48ωρο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κορονοϊό, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως έγινε γνωστό από χθες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κόλλησε τον ιό, πριν από δέκα ημέρες και πήρε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι του.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πήγε στον Ευαγγελισμό, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν σε ΜΕΘ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο. Μάλιστα υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του, λόγω της μεγάλης ηλικίας του.

Έτσι θα προσπαθήσουν να τον σταθεροποιήσουν τις επόμενες 48 ώρες.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

?>