Σοφία Χατζηπαντελή: Έγινε διάσημη για τα μεγάλα φρύδια της ή για την ακρίβεια το ένα… μεγάλο φρύδι της, όμως αυτό δεν έκανε πιο εύκολη τη ζωή της. Πρόκειται για την 22χρονη Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή η οποία ζει μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία και όπως καταγγέλλει δέχεται απειλές για την ζωή της εξαιτίας του λούκ της. Η...

Σοφία Χατζηπαντελή: Έγινε διάσημη για τα μεγάλα φρύδια της ή για την ακρίβεια το ένα… μεγάλο φρύδι της, όμως αυτό δεν έκανε πιο εύκολη τη ζωή της. Πρόκειται για την 22χρονη Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή η οποία ζει μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία και όπως καταγγέλλει δέχεται απειλές για την ζωή της εξαιτίας του λούκ της.

Η Σοφία εμφανίστηκε χθες στο βρετανικό Good Morning Britain και όπως είπε προσπαθεί να προσπερνά τα αρνητικά σχόλια και να βλέπει τα θετικά, όπως π.χ. τους 292.000 followers που έχει στο Instagram.

Η 22χρονη φοιτήτρια μοιράστηκε μερικά από τα σχόλια που λαμβάνει όπως αυτό ενός 53χρονου ο οποίος την θεωρεί «αηδιαστική».

Η φυσική ξανθιά Σοφιά παραδέχτηκε ότι… πειράζει τα φρύδια της για να δείχνουν τόσο φουντωτά ενώ πρόκειται να λάβει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς. Η Σοφία δήλωσε ενθουσιασμένη με την εμφάνισή της ενώ παραδέχτηκε ότι θέλει να προκαλεί.

Σε συμπαράσταση οι γυναίκες παρουσιαστές δανείστηκαν τα… φρύδια της. Και έγιναν Viral.