Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αγωγή που είχε κάνει ο Γιάννης Βαρδής για το τραγούδι «Περαστική» της Πάολα.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αγωγή που είχε κάνει ο Γιάννης Βαρδής, εναντίον του Τόνι Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού για το τραγούδι «Περαστική» της Πάολα.

Τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη, που απορρίπτει την αγωγή που έκανε ο Γιάννης Βαρδής εναντίον του Τόνι Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού για το τραγούδι «Περαστική» της Πάολα.

Η συγκεκριμένη αγωγή έγινε πριν από δύο χρόνια, όταν ο Βαρδής υποστήριζε πως το τραγούδι ήταν αντιγραφή τραγουδιού του πατέρα του, του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή και ζητούσε από τους δημιουργούς του το ποσό των 100.000 ευρώ.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Τόνι Μαυρίδης μέσα από μήνυμά του στα social media στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ. Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του Χριστοδούλου Σιγανού.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει και διαβεβαιώσει ότι δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά που ο κ. Γιάννης Βαρδής υποστήριζε. Θεωρούμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε άλλο με αυτή την υπόθεση που δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί. Ευχαριστώ θερμά τους δικηγόρους μου για την υποστήριξή τους!»

Διαβάστε επίσης:

Πάολα: Η κόρη της αρίστευσε στις Πανελλήνιες και το γιορτάζει

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε μίλησε με φίλους!

Ελληνοτουρκικά: «Φωτιά» στο τουρκολιβυκό μνημόνιο βάζει η Αθήνα