Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης χώρισαν τους δρόμους τους το καλοκαίρι, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να κάνει μια μικρή αναφορά σε αυτό το γεγονός.

Η αναφορά του Ντέμη Νικολαΐδη για την πρώην σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή.

Ήταν αδιαμφισβήτητα ένας χωρισμός ΣΟΚ. Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης χώρισαν τους δρόμους τους το καλοκαίρι, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να κάνει μια μικρή αναφορά σε αυτό το γεγονός.

Έως τώρα κανείς από τους δυο τους δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για αυτή την απόφαση. Ουσιαστικά το μόνο που έχει συμβεί είναι να κυκλοφορήσουν πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Πριν λίγο καιρό, ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday Football Club αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή ως «γυναίκα» του. Συγκεκριμένα, έφερε στο μυαλό τους τη χρονιά που θυμήθηκε η κόρη τους, με αφορμή έναν αγώνα.

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά.