Ιωνικός: Μίλησαν Τσάπας- Αγγέλου, όλα εντάξει


Μαντώ Καψάλη

Ιωνικός: Μίλησαν Τσάπας- Αγγέλου, όλα εντάξει


Ο Βαγγέλης Τσάπας και ο Βαγγέλης Αγγέλου συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας και λύθηκε το θέμα που είχε προκύψει με την παραίτηση που είχε υποβάλει ο δεύτερος μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο. 

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportime.gr  είχε προγραμματιστεί συνάντηση των δύο ανδρών και ο Βαγγέλης Τσάπας κατάφερε να πείσει τον Βαγγέλη Αγγέλου να μείνει στον πάγκο του Ιωνικού.

Ο ισχυρός άντρας του Ιωνικού κατάφερε να πείσει τον προπονητή να μην φύγει από την ομάδα και του εξήγησε πόσο σημαντικός είναι, αλλά και πόσο πολλοί σέβονται τη δουλειά του στον Ιωνικό.

Αυτές είναι καταστάσεις που μπορούν να συμβούν σε όλες τις ομάδας και είναι σημαντικό να υπάρχουν ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης, που στον Ιωνικό ειδικά είναι πολύ ισχυρές.

Έτσι κι αλλιώς μετά από έναν αγώνα γεμάτο ένταση που κρίνεται στο σουτ τα νεύρα είναι τεντωμένα. Αλλά με ειλικρινή διάλογο και σχέση εμπιστοσύνης (που υπάρχει στον Ιωνικό ανάμεσα σε διοίκηση- προπονητή και παίκτες) όλα μπορούν να κλείσουν στον «Πλάτωνα». Διότι θα είναι άδικο και για τον ίδιο τον Αγγέλου, ν’ αφήσει ένα τόσο καλό έργο στη μέση.

Άλλωστε πρόσφατα η ΚΑΕ Ιωνικός αφιέρωσε και σχετικό post στην καλή δουλειά του Αγγέλου.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news