×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Μπάχαλο στη ΓΣ και καμία απόφαση!


    Sportime Team

Ηρακλής: Μπάχαλο στη ΓΣ και καμία απόφαση!


Ο Ηρακλής – υποτίθεται τελικά ότι – θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, μέσω του Άρη Παλαιοχωρίου, ωστόσο πρακτικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί ακόμα.

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που διεξήχθη στο Κατσάνειο το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) φαίνεται πως τρενάρει τα πάντα.

Σαφής απόφαση για την επόμενη μέρα του Ηρακλή δεν ελήφθη και για ακόμα μία φορά όλα είναι στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: Το τελευταίο εμπόδιο για τη Γ’ εθνική

Οι παράγοντες του συλλόγου ενημέρωσαν τους πάντες για το ζήτημα με την ομάδα της Χαλκιδικής, ενώ ο πρόεδρος του ΓΣ, Φώτης Θέος, τοποθετήθηκε αναφέροντας ότι εμπλέκεται σε θέματά, τα οποία αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον Ερασιτέχνη και όχι την ποδοσφαιρική ομάδα.

Διευκρίνισε ότι θέμα συμμετοχής της ομάδας σε ερασιτεχνική κατηγορία μέσω του ΓΣ δεν τίθεται, λόγω του «κοκκινισμένου» ΑΦΜ του ερασιτέχνη.

Ο Γιώργος Κυρίτσης, παράγων και νομικός του ΓΣ, δήλωσε πως δεν συναινεί στην παραχώρηση ονόματος και σήματος του Ηρακλή σε αυτό το εγχείρημα.

Εξηγήθηκαν τα προβλήματα που θα προκύψουν με τη χρήση του σήματος του Ηρακλή.

Και με δεδομένο ότι η ΕΠΟ θα έχει καταχωρημένη την ομάδα ως «Άρης Παλαιοχωρίου» και εν μέσω έντασης επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί μια υποτυπώδης ψηφοφορία, η οποία δεν κατέληξε σε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Επικράτησε εκνευρισμός πριν προλάβουν να ψηφίσουν όσοι ήταν κατά του εγχειρήματος (οι υπέρ σήκωσαν το χέρι τους) και η συνέλευση σ’ αυτό το σημείο τερματίστηκε, χωρίς ουσιαστική κατάληξη!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram