MEDIA

Άγιος Παΐσιος 2ος κύκλος: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αριστουργηματικής σειράς

Η σειρά Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με τη προβολή του δεύτερου κύκλου.
Άγιος Παΐσιος 2ος κύκλος: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αριστουργηματικής σειράς

Άγιος Παΐσιος 2ος κύκλος: Ο Άγιος Παΐσιος, η μεγάλη παραγωγή του Mega η οποία καθήλωσε το κοινό σημειώνοντας μεγάλα ποσοστά στη τηλεθέαση, ολοκληρώνει το πρώτο της κύκλο σήμερα στις 22:30 με τη προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Για το τι θα δούμε αναλυτικά στο σημερινό τελευταίο επεισόδιο σας έχουμε ήδη ενημερώσει και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Η ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου όμως δεν σημαίνει και την ολοκλήρωση της σειράς. Η σειρά για τον βίο και τη ζωή του Αγίου θα συνεχιστεί και του χρόνου με τον δεύτερο κύκλο ο οποίος θα παρουσιάσει την προσφορά του Αγίου στην ανθρωπότητα.

Ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης, για τον οποίο αποτελεί έργο ζωής η εν λόγω σειρά, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες TV» και τη Μαρία Ανδρέου όπου και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της σειράς αλλά και το τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο.

Εκεί ανέφερε πως νιώθει πλήρης από την δημιουργία της σειράς αλλά από την επιτυχία που σημειώνει. Χαρακτηρίζει μεγάλο ρίσκο την παραγωγή αλλά ταυτόχρονα και κάτι καινοτόμο που το είχε ανάγκη η Ελληνική τηλεόραση. «Νιώθω ευφορία και κάθε μέρα ευχαριστώ τον Άγιο Παΐσιο για την ευκαιρία που μου έδωσε και μου έδειξε το δρόμο. Ήταν και είναι δίπλα μου συνέχεια.», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Άγιος Παΐσιος 2ος κύκλος: Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Σύμφωνα με τον ίδιο, η προεργασία για τους ηθοποιούς και την εύρεση των χώρων που θα γυριστεί ο δεύτερος κύκλος έχει γίνει ήδη από την στιγμή που γράφτηκε το σενάριο του πρώτου κύκλου. Υπάρχει πλήρης εικόνα για το πως θα κινηθεί το σενάριο στον δεύτερο κύκλο. «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και πάλι όσο μπορούμε ρεαλιστικοί, τόσο σε χώρους όσο και σε γεγονότα», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα μας παρουσιάσει τον ασκητικό βίο του Άγιου Παΐσιου, το μεγαλείο της πνευματικότητάς του και τη προσφορά του στην ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα, του χρόνου θα παρακολουθήσουμε: Τον ασκητικό του βίο στο Άγιο Όρος, θα επισκεφτούμε ξανά την Κόνιτσα όπου το 1958 άρχισε η ανακαίνιση και η ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Σταμίου, την παραμονή του Αγίου στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και επιστήμης στο Σινά το 1962, την επιστροφή του στο Άγιο Όρος και το κελί του στη Παναγούδα.

Η σειρά μάλιστα θα φτάσει μέχρι και την κοίμηση του Αγιου Παΐσιου.  Από τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη μέχρι και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994 η σειρά θα ακολουθήσει όλα τα γεγονότα ολοκληρώνοντας την προβολή της.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός | Δολοφόνος πάλι ο Μαθιός;

Η Γη της Ελιάς | Η Αρετή αποκληρώνει την Βασιλική

Άγριες Μέλισσες | ΤΕΛΟΣ με δύο διαφορετικά φινάλε!

Η γη της ελιάς | Η Αρετή χωρίζει Στέφανο και Ελένη

Πάτρα | Αυτός ήταν ο «λόγος» που η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της

Σασμος | Ξεψυχάει η Μανταρίνα – Καταρρέουν γιαγιά Ειρήνη και Αστέρης

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ