MEDIA

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Συνάντηση βόμβα με Όλγα και Μυρτώ – Τέλος Μάνος και Άννα – Αυτούς εκβιάζει ο Βλάσσης

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη.
Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Συνάντηση βόμβα με Όλγα και Μυρτώ – Τέλος Μάνος και Άννα – Αυτούς εκβιάζει ο Βλάσσης

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την «ανάσα» όλα όσα διαδραματίζονται.

Η νέα σειρά δίνει τη δική της μάχη στην τηλεθέαση, έχοντας ήδη δημιουργήσει το δικό της κοινό.

Όπως διαβάσατε στο Sportime, ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάσση, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Συνάντηση βόμβα με Όλγα – Μυρτώ – Τέλος Μάνος – Άννα – Αυτούς εκβιάζει ο Βλάσσης

Επεισόδιο 66

Η Όλγα ανακαλύπτει πως ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη. Η Φιλιώ δεν εμφανίζεται στην ταβέρνα, ούτε στο σπίτι της και όλοι ανησυχούν ότι κάτι της έχει συμβεί. Η Όλγα παγιδεύει τον Βλάσση, κλείνοντας μια συμφωνία μαζί του για να της πει ποιος είναι ο πραγματικός Νικόλας, ενώ την ίδια στιγμή κανονίζει με τον Άρη, να τον βγάλει από τη μέση και να της φέρει πίσω τα λεφτά.

Ο Άρης ξέρει, πως αν ο Βλάσσης της αποκαλύψει την αλήθεια, η Όλγα θα βάλει άλλους να σκοτώσουν και τον Βλάσση και τον ίδιο. Η Ελπίδα, έχοντας μάθει το ψέμα του Βλάσση, του λέει να φύγει από την Άγρια Πλαγιά.

Ο Αλέξης αποχαιρετά τον Αντώνη και την Αρετή, αφού έχει αποφασίσει πια να φύγει μόνιμα στην Αθήνα. Στο μεταξύ, Μιχάλης και Μάνος καταλαβαίνουν πως ο Χρήστος έχει φύγει από το σπίτι και υποψιάζονται πως μάλλον δεν έφυγε με τη θέλησή του. Η Φιλιώ βρίσκεται πολύ άσχημα χτυπημένη. Ο Άρης μαθαίνει από την Όλγα κάτι που τον σοκάρει και του ανατρέπει την εικόνα που είχε για τον Μιχάλη.

Επεισόδιο 67

Οι υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς πέφτουν στον Βλάσση. Εκείνος εκβιάζει την Όλγα για να τον βοηθήσει, απειλώντας πως θα μπλέξει στην ιστορία τον Στέφανο. Η Όλγα αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι, αλλά παράλληλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο.

Κι ενώ ο Άρης συγκρούεται έντονα με τον Μιχάλη και του ζητάει να φύγει από το σπίτι, η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως ο Νικόλας έχει πεθάνει. Όσο η Φιλιώ παλεύει για τη ζωή της, ένας νέος κίνδυνος την απειλεί.

Εν τω μεταξύ, ο Λουκάς συλλαμβάνει τον Στέφανο για την απόπειρα εναντίον της. Μια αναπάντεχη συνάντηση προκαλεί σοκ στην Όλγα και απειλεί να ανατρέψει τα δεδομένα για αυτήν.

Επεισόδιο 68

Η συνάντηση της Όλγας με τη Μυρτώ στο χωριό ανοίγει νέο μέτωπο. Η Μυρτώ, με τη βοήθεια της Αθηνάς, διεκδικεί το όνομα και την ταυτότητά της και προσφέρει άλλοθι στον Στέφανο, ενώ η Όλγα καταστρώνει σχέδιο να την διώξει.

Έτσι, απειλεί τον Στέφανο ότι θα τον διασύρει, αν δεν σταματήσει να προστατεύει τη Μυρτώ και απαιτεί απ’ αυτόν, να την οδηγήσει πίσω στο ίδρυμα. Ο Στέφανος δείχνει να υποκύπτει, αλλά ζητάει τη συμμαχία του Άρη για να εξουδετερώσουν τα σχέδια της Όλγας.

Παράλληλα, ο Βλάσσης καιροφυλακτεί στο νοσοκομείο, για να σκοτώσει τη Φιλιώ. Ενώ ο Άρης μαθαίνει τυχαία απ’ την Ελπίδα την πραγματική καταγωγή του Αλέξη, καθώς κι ότι εκείνος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το χωριό για πάντα.

Κι ενώ η Όλγα αναγκάζεται να υποδεχθεί τη Μυρτώ στο σπίτι της, ένα προσωπικό αντικείμενο της Μυρτώς θα την αναστατώσει και θα της κινήσει νέες επικίνδυνες υποψίες.

Επεισόδιο 69

Η Όλγα δεν ξέρει πως να δικαιολογήσει την έντασή της απέναντι στη Μυρτώ που τους έχει βάλει όλους σε υποψία. Ο Βλάσσης εκβιάζει την Όλγα, αποσπά το όπλο του Λουκά και είναι πια απειλή για όλους.

Ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει το χωριό και η Όλγα είναι απαρηγόρητη. Ο Βλάσσης εκβιάζει την Όλγα, την Αθηνά, αλλά και τον Μιχάλη, ζητώντας του πλαστά χαρτιά για να διαφύγει.

Εκείνος υποκύπτει για να προστατεύσει τον Άρη, αλλά αυτό θα έχει κακή κατάληξη για τον ίδιο. Ο Άρης, απ’ την άλλη, αποχαιρετά με λύπη τον Αλέξη χωρίς να τολμήσει να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Ελπίδα φοβάται την εκδίκηση του Βλάσση. Παράλληλα, ο Μάνος αποφασίζει να διακόψει με την Άννα, ενώ η Αθηνά, που θυμάται τον σταυρό της Μυρτώς από παλιά, υποψιάζεται την αληθινή ταυτότητα του Άρη κι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια, στήνει ένα μικρό σχέδιο, πετυχαίνοντας τον σκοπό της.

Ειδήσεις τώρα

Η Γη της Ελιάς: Σκοτωμός με το τέλος του γάμου Ιουλίας-Κουράκου- Αυτοί πιάνονται στα χέρια!

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η καθημερινή σειρά-Η απόφαση του καναλιού

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

?>