Άγρια Γη: Η Όλγα πουλάει το παιδί της και αγοράζει το κτήμα από την Μυρτώ - Ελπίδα - Στέφανος στα άκρα

Έτοιμη να ανατρέψει τα δεδομένα στη μυθοπλασία είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη.

Η Άγρια Γη είναι η νέα σειρά που φέρνει ο ΣΚΑΪ στο καθημερινό του πρόγραμμα με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου και να προβάλλεται καθημερινά στις 18:50 το απόγευμα.

Με ανατρεπτική πλοκή και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση με όλα τα συνταρακτικά «Άγρια Γη spoiler» που σας αποκαλύπτουμε να φανερώνουν τη δυναμική της σειράς.

Η Μυρτώ βρίσκεται σε απόγνωση. Ο θάνατος του Πέτρου αλλά και η εξαφάνιση του μικρού Νικόλα την έχουν στιγματίσει για μια ζωή.

Η Όλγα αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό του Χρήστου για να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης αναλαμβάνει ως ο τοπικός αστυνομικός την υπόθεση ενώ η Όλγα πετυχαίνει το σατανικό της σχέδιο να αγοράσει το κτήμα από τη Μυρτώ.

Η μικρή Ελπίδα θρηνεί για τον φίλο της. Μέχρι και σήμερα θέλει να μάθει τι έγινε ο μικρός Νικόλας και γι’ αυτό προσλαμβάνει ιδιωτικό ντετέκτιβ. Αυτός, μέσω των ερευνών του, εντοπίζει την παλιά γνωριμίας της Όλγας με τον Χρήστο.

Ελπίδα και Στέφανος περνάνε σοβαρή κρίση στη σχέση τους, ενώ ο Άρης αναγνωρίζει μετά από χρόνια τον απαγωγέα του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε Επίσης:

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Η Ελπίδα τσακίζει την Όλγα!

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Η Όλγα γεννάει με την βοήθεια του Χρήστου – Ο Άρης πίσω στην Ελλάδα

Άγρια Γη: Αυτή είναι η σκληρή ιστορία του Νικόλα